FOTO by Instagram/ @thebonbonwhimsclub

Moda

Ovog se ljeta u modu vraćaju šareni, glomazni prsteni!

Antonija Andabak 22. ožujka 2021.

Minimalistički nakit ovog ljeta mijenjaju chunky prsteni u obliku slova, srca i cvjetića!

Vrijeme je da se nakratko oprostite od jedva primjetnog nakita, sitnih privjesaka od srebra ili zlata i prigrlite maksimalizam čiji je slogan ovog ljeta: “Što upečatljivije, to bolje!”

Ako ste osoba koja provodi značajan dio svog vremena surfajući po društvenoj mreži Instagram, nesumnjivo ste zamijetili najveći trend predstojeće sezone! Bez obzira na to radilo se o odvažnoj kombinaciji boja ili zabavnim oblicima, raznobojni chunky prsteni pojavljuju se posvuda!

Mnogi dizajneri ovog upečatljivog nakita uvjereni su da isti neće biti samo usputna stanica pripadnica ljepšeg spola, dapače, mišljenja su kako je ljudima dosadio minimalistički, chic zlatni nakit i da čekaju nešto mnogo uzbudljivije.

Nakit koji se vraća na velika vrata i koji je početkom 90-ih nesumnjivo bio veliki trend među mlađom populacijom, doista pršti veseljem koje nam treba, pogotovo u ovo teško vrijeme kada svi nastoje ostati pozitivni, nadajući se najboljem ishodu.

Šarmantni prsteni eklektičan su komad nakita koji budi nostalgiju, podsjećajući nas na sretna vremena, prve ljubavi i bezbrižna druženja s “ekipom s kvarta“.

Osim što podsjećaju na djetinjstvo, ideja ovih glomaznih prstena svakako je miješati ih i kombinirati, nositi više ili manje komada, ovisno o vašem raspoloženju!

U nastavku pogledajte kako su trendseterice predstavile ovaj nakit koji se zasigurno poklapa s njihovom veselom osobnošću i ljubavi prema vibrantnijim bojama accessoriesea!