Ovog se ljeta otvara najveći Harry Potter dućan na svijetu i to na tri kata!

Antonija Andabak 12. siječnja 2020.

Ovog ljeta uzmite u obzir putovanje u New York kako biste doživjeli još jednu svjetsku atrakciju!

2020. godina za Harry Potter fanove znači mnogo, osobito po saznanju da se u  gradu koji nikada ne spava otvara fantastičan dućan prepun stvari i aktivnosti posvećen filmskom serijalu Harry Potter!

Dućan kojeg otvara Warner Bros. bit će najveći na svijetu takvog tipa i protezat će se na čak tri kata, a nudit će uzbudljive stvari  poput personaloziranih čarobnjačkih ogrtača, mix Bertie Botts Beans žele bombona s otkačenim okusima i čarobnjačkim štapićima koji će svojim dizajnom biti ekskluzivan  dio asortimana.

Lociran odmah pored poznate Flatiron Building na Manhattanu, mami da, i ako niste najveći Harry Potter fan, zavirite  u magično carstvo od približno 1.900 kvadratnih metara!

Warner Bros. u javnost  nisu pustili mnogo informacija, osim da će posjetitelji imati interaktivan prostor s mnogo prilika za neponovljive fotografije, a gastro će ponuda vjerno pratiti najupečatljivija Harry Potter jela i pića spomenuta u filmskom serijalu.

Ostalo čini se ostaje misterija – do novih saznanja, a sve što je mistično, vjerujemo, i odgovara pravim Potteroljupcima!