Odjeća

Ovog proljeća, ružičasta je IN boja

Viktoria Šafranić 10. siječnja 2017.

Ružičasta je u 2016. predstavljala masivni trend, a nastavit će cvjetati i ove godine, budući da su piste za proljeće 2017. bile zasute upravo ovom bojom

Ružičasta boja – Ružičasta je u 2016. predstavljala masivni trend, a nastavit će cvjetati i ove godine, budući da su piste za proljeće 2017. bile zasute upravo ovom bojom. Iako je poistovjećuju s ‘barbie bojom’ za curice, i odrasle žene je mogu kombinirati za razne prigode, čak i one poslovne, a da pritom neće izgledati neozbiljno.

Žena ne mora nositi samo crne i bijele kombinacije da bi izgledala elegantno, postoje razni odjevni predmeti gdje se ‘pink’ savršeno uklapa u dnevne i večernje outfite. Naravno, imajte na umu da se nježnije nijanse roze uvijek mogu bolje iskombinirati sa ostalim bojama.

Photo by: beautifullyfierce.blogspot.hr

Mada Vam se sviđa, ružičastu ipak smatrate preromantičnom i jednostavno je ne vidite na sebi? Ako je razlog samo taj da ćete izgledati nezrelo, odnosno djetinjasto, onda mislimo da biste trebali dva puta razmisliti. Možda Vam je neka haljina ‘too much’ za dnevni izlazak, no ako je iskombinirate s trendi tenisicama, definitivno ćete dobiti jedan ‘casual’ look. Ružičasta boja.

Photo by: Pinterest