FOTO by Mango

Moda

Ovog proljeća prisustvujete nečijem vjenčanju? Ne tražite dalje od Mango ljubičastog kombinezona od satena!

Viktoria Mikulić 24. veljače 2023.

Važna osoba u vašem životu uskoro će izreći sudbonosno DA ili se spremate za neku drugu važnu prigodu, jubilarni rođendan, krstitke, godišnjicu mature?

Haljina je definitivno najzastupljeniji odjevni komad za žene. Ona laska gotovo svakoj figuri i poželjna je gdje god se uputili. S njome jednostavno ne možete pogriješiti, doduše možete ukoliko ne pripazite na kroj, dužinu, boju i slično, ovisno o prilici gdje je nosite.

No s kombinezonom je sasvim jedna druga priča, riječ je o odjevnom predmetu koji decentno prati liniju tijela i izdužuje figuru. Za razliku od haljine, kombinezon rijetko kada može biti neukusan, jedino ako dolazi s ogromnim dekolteom.

Mango dugi satenski kombinezon u ljubičastoj boji oduzima dah

Pravo je osvježenje na brojnim proslavama te je idealna alternativa haljini. Ako pak želite oboje i ne možete se odlučiti biste li nosili haljinu ili kombinezon na jedno od nadolazećih bitnih događanja, nastavite čitati dalje.

Na web stranici high street brenda Mango pronašli smo ljubičasti kombinezon od satena koji na prvi pogled djeluje kao haljina, no zapravo je kombinezon.

Ovaj kombinezon dolazi s otvorom u području prsa, ima tanke bretele i lepršave je tkanine. Mi ga najviše vidimo uz visoke potpetice, stiletto štikle ili sandale na blok petu. Kako bi još više došao do izražaja, kosu možete podići u punđu ili rep, a vrat naglasiti suptilnom ogrlicom.

Za sve ljubiteljice ljubičaste boje i ženstvene odjeće, cijena Mango kombinezona iznosi 79,99 €, a pronaći ga možete na mango.com/hr!