FOTO by Instagram @gel.bymegan / @nailed.it.inc / @the_gelbottle_inc

Ljepota

Ovog proljeća nosimo zelene nokte u svim varijantama!

Viktoria Mikulić 17. veljače 2022.

Manikura u zelenoj boji jedna je od najpoželjnijih...

Nekoć bismo odmahnuli rukom kada bi nam netko predložio nokte u zelenoj boji. Zelenu smo smatrali prejakom nijansom koja ne izgleda suviše elegantno i bilo nam je nezamislivo pojaviti se na poslu s takvim noktima.

Srećom, zelena je danas must-have u svim svojim izdanjima. Pastelna, mint zelena, u boji jabuke i maskirno zelena samo su neke od varijanti u kojima je viđamo. Ne samo na odjeći i modnim dodacima, već i na noktima, kao boju kose, sjenila i olovke za oči…

I dok smo najesen birali suptilnije nijanse u skladu s vremenom, ovog proljeća želimo da naši nokti blistaju na suncu.

Jedno je sigurno, nijedna boja nije preupečatljiva ako je znate nositi. Ukoliko birate jarku zelenu nijansu, naš savjet je kombinirati je s kratkim kockastim noktima koji neće previše iskakati, a opet će doći do izražaja.

Zelena će se s lakoćom uklopiti uz proljetno cvijeće i prirodu, a najviše će doći do izražaja uz outfite bijele boje (no mi ipak navijamo za odjevne komade u žutoj boji jer danas je luksuz biti originalan).

Za sve koji će odabrati nježnu pastelnu zelenu, jednako dobro izgledat će kao french ili kroz cijelu dužinu.

Na Instagramu smo pronašli 10 inspirativnih ideja koje možete pokazati svoj nail artistici prilikom idućeg posjeta, a također ih možete rekonstruirati i kod kuće uz prigodan set za manikuru s potpisom Juliana Nails, koji sadrži sve što vam je potrebno za profinjenu manikuru: