Modni dodaci

Ovog proljeća nosi se upečatljiv nakit!

Antonija Andabak 01. ožujka 2017.

Glavne modne prijestolnice na modnim su pistama predstavile odvažan nakit kakav smo potajno priželjkivali. Ovog proljeća nosi se neobično, upečatljivo i ekscentrično!

Nadolazeći trend nakita za proljeće/ljeto je predstavio nov i općeprihvaćen koncept „ više je više“ te tako bacio u zaborav minimalistički touch nakitom. Pogađate? Ovo proljeće i ljeto nosimo sve što je veliko, hrabro i odvažno. Glavne modne  prijestolnice predstavile su predivne komade nakita s odvažnim odstupanjem od onoga na što smo do sad vidjeli i nosili, predstavile su ono što smo čekali-neobičan i ekscentričan nakit.

NEUMORNI CHOKERI

Kad ste već pomislili da ćemo se oprostiti od chokera, modne piste su taj komad nakita 90ih godina, predstavile u najljepšem izdanju. Taj zavodljivi komadi mogu podići bilo koji outfit, a ovog  proljeća odaberite choker prema svojoj osobnosti. Ako ste nježna duša, birajte chokere nježnijih materijala, za rokerice sugeriramo kožne chokere dok za one odvažne sugeriramo chokere koji prekrivaju cijeli vrat.

1

RAZLIČITE NAUŠNICE

Naušnice od sada ne moraju biti uparene blizanke. Trendovi nakita proljeće/ljeto 2017 predstavili su zanimljivu ideju nošenja različitih naušnica, a sukladno tome, od sad ne morate brinuti ako jednu zagubite. Nošenjem različitih naušnica je poslana poruka da je vrijeme da se iza sebe ostavimo sve što je simetrično i uravnoteženo ( modno, naravno )  i otkrijemo se čarima asimetrije.

Naušnice možete nositi posve različite, a možete se poigrati samo detaljima, različitim bojama ili dužinama. Ako vam se sviđa varijanta masivnih naušnica, možete ih nositi tako da je jedina sličnost u materijalu  nakita.

2

IZGUBLJENA NAUŠNICA

Ako želite uhvatiti nešto novo u nadolazećim trendovima nakita, pripremite samo jedno uho na ukrašavanje.  Birajte uočljiv nakit-naušnicu,  onu koja svojom veličinom dodiruje vaš vrat, prekriva gotovo cijelo uho, neka budu razigrane, raznih oblika i materijala.  Neka budu priča sama za sebe.

3

UOČLJIVI PRIVJESCI

Privjesci s kojima ćete privući pozornost ekstravagantna su točka trendova proljeće/ljeto 2017. Dolaze  u konkretnim veličinama, bizarnih oblika koji bi mogli lako zasjeniti ostatak vašeg outfita. To nekada i želimo, zar ne? Neka vaši privjesci  govore tko ste i koji modni stil njegujete.

 

UKRAŠENA NADLAKTICA

U mjesecima koji dolaze, narukvice imaju tendenciju šetati uzvodno,sve više i više,  oblikujući jedan od najotkačenijih trendova za proljeće 2017. Ako još niste probali ovaj stil nošenja narukvice, možda je krajnje vrijeme da osvježite svoj izgled i pobudite božicu u sebi s prvim zrakama sunca.

5

NANIZANE NARUKVICE

Za potpuni high fashion look, samo povećajte broj vaših narukvica, budite inspirirani nakitom kakve nose trbušne plesačice orijentalnih zemalja. Ukrasite jednu ruku s nanizanim narukvicama ili pak obje ruke, ako ste jedna od onih žena koje vole plijeniti pozornost ne samo odabirom nakita, već i zvukom istog.

6

Izvor: fashionisers.com

Tekst prevela: Antonija Andabak