FOTO by Netflix

Film

Ovog petka gledamo 4. sezonu serije Stranger Things

admin 23. svibnja 2022.

Netflix je izbacio prvih 8 minuta serije pa pogledajmo što nas čeka...

Skoro tri godine čekamo četvrtu sezonu serije Stranger Things i napokon možemo reći da smo je dočekali te da ćemo ovaj petak provesti uz male ekrane. Ovog petka Netflix pušta prvih sedam epizoda četvrte sezone, dok će dvije posljednje ostaviti za početak srpnja.

Netflix i braća Duffer počastili su obožavatelje neočekivanim iznenađenjima te su objavili prvih osam minuta nove sezone.

Nova sezona počinje jezivim flashbackom na 8. rujna 1979., gdje dr. Brenner provjerava djecu koja su zadržana u Hawkinsovom nacionalnom laboratoriju. Naposljetku, susreće se i s Eleven dok je bila dosta mlađa.

Obožavatelji Stranger Thingsa od 2019. čekaju četvrti dio zarazne znanstveno-fantastične serije i nakon što su prevladali šestomjesečnu stanku u snimanju zbog pandemije covida, glumci i ekipa uspješno su završili svoju najambiciozniju sezonu do sada i najavljuju bombastičnu radnju.

“Prošlo je šest mjeseci od bitke kod Starcourta, koja je Hawkinsu donijela teror i uništenje. U ovom najranjivijem razdoblju za ekipu, nova i zastrašujuća natprirodna prijetnja izbija na površinu, predstavljajući jezivu misteriju koja bi, ako se riješi, mogla konačno stati na kraj užasima Upside Down dimenzije”.

Bez obzira što su gledatelji nestrpljivi i pomalo nervozni Netflix i braća Duffer dali su si komociju i to rascjepkali u dva dijela, gdje ćemo prvo gledati sedam epizoda, čekati par tjedana te na kraju odgledati i posljednje dvije epizode. Ono što je zanimljivo, iako se ne bunimo, je i trajanje pojedinih epizoda.

Iz Netflixa su objavili da će svaka od prvih šest epizoda trajati oko jedan sat i petnaest minuta, sedma i osma oko sat i pol, dok će posljednja trajati čak dva i pol sata.

Nadamo se da će se čekanje isplatiti i da će napeta radnja opravdati očekivanja koja već godinama gajimo prema ovoj popularnoj SF seriji.