FOTO by Amazon

Zabava

Ovog ljeta uživat ćemo u plutajućem luksuzu!

Krešimir Šustić 06. svibnja 2020.

Opuštanje nikada nije izgledalo tako božanstveno!

Svi mi zaljubljenici u ljeto jedva čekamo onaj trenutak kada ćemo isključiti zvuk na mobitelu i uputiti se na top destinaciju kako bi s guštom uživali u godišnjem odmoru kojega smo i više nego zaslužili.

Sanjamo o danima kada ćemo moći bezbrižno opustiti naše moždane vijuge i prepustiti se osjećaju slobode i mira.

Nakon što smo pronašli savršene krpice u kojima ćemo osvajati gradove uz obalu, vrijeme je da se bacimo u potragu za dodacima koji će nam pomoći da doživimo kraljevski tretman. Tako nas je naša njuška za dobre stvari odvela na Amazon web shop kako bi pretražili novitete koji će biti aktualni u ljetnoj sezoni.

Pronašli smo mnogo zanimljivih i potrebitih predmeta, a za oko nam je zapeo jedan bez kojeg je teško zamisliti savršeno opuštanje na moru, riječ je o luftiću. Ovaj mega veliki napuhanac okruglog je oblika, a izgleda poput pravog mini plutajućeg kreveta koji nam omogućuje da sve brige ostavimo iza sebe i prepustimo se doživljaju.

Dovoljno je velik da vi i vaša bolja polovica zajedno pobjegnete od svijeta koji vas okružuje, a naravno, sve to može biti popraćeno omiljenim pićem jer s bočnih strana se nalaze utori za čaše.

Pomični gornji dio omogućuje vam da se zaštitite od sunca, pa tako možete bez problema odspavati i plutati na predivnom plavom moru. I naravno, nemojte zaboraviti opaliti selfie na ovom morskom ljepotanu i ovjekovječiti te bezbrižne trenutke.

Klikom na LINK ovaj plutajući luksuz može postati vaš omiljen dodatak ovoga ljeta.