FOTO by Women'secret

Odjeća

Ovog ljeta spavamo u pamučnim Snoopy pidžamama!

Una Lora Banjac 12. lipnja 2024.

Legendarni Snoopy nam nikad ne dosadi

Napokon se bliži ljeto, dulji dani i kraće noći. No, iako su noći kraće to ne znači da se ne trebamo počastiti udobnom pidžamom.

Za ljetne noći biramo kratke pidžamice, laganog i prozračnog materijala i po mogućnosti s omiljenim crtanim likom koji nas uspavljuje i omogućava bezbrižne snove.

Mislimo da ne postoji žena koja se ne obožava otuširati mirišljavim gelom, obući u najmekšu pamučnu pidžamicu i zavaliti na kauč dok na televiziji počinje omiljena serija ili film.

Ako ste ove ljetne sezone u potrazi za savršenom pidžamom koja će vam obilježiti noćni i sanjivi dio ljeta – onda ne trebate tražiti dalje.

U bogatoj Women’secret ponudi pronašli smo nekolicinu prelijepih pidžama s omiljenim crtanim likom – psićem Snoopyjem!

27,99 €
19,99 €
13,99 €

Svatko se osjeća poput djeteta kada odjene pidžamu s omiljenim crtanim junakom, a gdje je bolje i ljepše osjećati se kao dijete nego u udobnosti vlastitog doma i u društvu voljenog partnera ili obitelji.

22,99 €
13,99 €

Ako je veseli psić i vaš omiljeni crtani junak, onda su ove pamučne pidžame kao stvorene za vas.

15,99 €
14,99 €
14,99 €
15,99 €

Koju god odabrali, uz dobru pidžamu ljeto je definitivno slađe stoga je na vama da izaberete Snoopy favorita i prepustite se čarima omiljenog godišnjeg doba!

Ako se i vama svidjela neodoljiva ponuda Women’secret pidžamica, svakako ih čekirajte u najbližoj trgovini ili putem Women’secret službene stranice.