FOTO by Target

Zabava

Ovog ljeta spas i zabavu nalazimo u šarenim bazenima za odrasle

Krešimir Šustić 29. svibnja 2020.

Vesela ekipa, kokteli i što će nam više!

Postoje te neke stvari u životu koje su većinom namijenjene za djecu, ali mi odrasli u kojima još uvijek čuči to dijete ne možemo im odoljeti, pogotovo ako su u to uključeni ljudi s kojima možemo biti u potpunosti svoji.

Tako smo i ove godine na Target web shopu pronašli ponudu šarenih bazena za odrasle, koje bez problema možemo smjestiti u dvorište, vrt ili na terasu kako bi ljetne vrućine suzbijali sa stilom.

Svaki bazen može primiti do tri odrasle osobe, tako da će vas i vaše prijatelje hladiti tokom ljetnih mjeseci, naravno, s koktelom ili nekim drugim omiljenim pićem u ruci.

Široki su 5,5 metara, visoki 1,5 metar, tako da u njega može bez problema stati nekoliko odraslih osoba, a osim toga, bazeni su toliko slatki da će vaši selfiji za Instagram biti prava prilika da pokažete kako se uživa.

Razni uzorci koji uključuju cvjetiće i pruge, lubenice, kao i onaj s geometrijskim crno-bijelim oblicima ili onaj svijetlo ružičaste boje s lišćem banane na dnu bazena prava su prilika da počastite sebe s nečim u čemu ćete beskrajno uživati sa svojim najdražima.

Ovo je uistinu pravi spas za sve vas kojima je potreban plan B za one dane kada biste se najradije bacili u more, a ne možete jer radite i plaža vam je kilometrima daleko.

$42.99
$42.99
$42.99
$42.99
$52.99