FOTO by Amazon

Zabava

Ovog ljeta igramo „UNO“ u moru s H2o vodootpornim kartama!

Daria Lovrić 05. srpnja 2024.

Nova dimenzija kartaške omiljene igre!

Sitno brojimo do odlaska na godišnji odmor, svaki slobodan trenutak provodimo na otvorenom, a vikendima osvježenje tražimo u aqua parkovima. Sretnici koji žive u kućama već su napuhali svoje bazene i uživaju u blagodatima ljetnog perioda.

H2o vodootporne UNO karte
H2o vodootporne UNO karte

Osim što se obožavamo sunčati i kupati, mozak odmaramo rješavajući križaljke, čitanjem knjiga i igrajući omiljene društvene igre.

„UNO“ je brza i napeta kartaška igra puna zabave. „Uno“ se igra s posebnim setom karata, a cilj igre je osloboditi se svih karata iz ruke prije protivnika. Podudaranjem boja i brojeva igrač pokušava što prije „potrošiti“ svoje karte. Kada ostane na jednoj mora uzviknuti „UNO“.

H2o vodootporne UNO karte 2

Kartanje nam krati vrijeme, zabavlja nas i podiže kompetitivni duh što ovu aktivnost čini savršenom za ljetne mjesece i druženje s najbližim osobama.

Jeste li spremni za novu dimenziju omiljene kartaške igre

Putem Amazona pronašli smo set plutajućih „UNO“ karata uz koje boravak u vodi poprima sasvim drugo značenje. Od sada vašu omiljenu kartašku igru možete igrati u moru ili bazenu jer su ove „UNO“ karte vodootporne.

Idući put kada vas netko odluči stopirati, promijeni smjer ili vas natjera da vučete nove dvije ili četiri karte, slobodno ga „potopite“.

H2o vodootporne UNO karte

Cijena seta „UNO“ karata koji će vaše ljeto učiniti još zabavnijim iznosi €21.68, a možete ga naručiti putem Amazona.