FOTO by Amazon

Zabava

Ovog ljeta igramo belu u moru u plutajućim foteljama s vodootpornim kartama!

Antonija Andabak 29. svibnja 2023.

Ako vam ljeto ne prolazi bez kartaških igara, ovo je prava stvar za vas!

Vrijeme zasluženih godišnjih odmora polako se bliži, a vi ste poznati po beskonačnom izležavanju na plaži te u more ulazite samo da se rashladite. Osim što obožavate sunčati se, volite pripremiti nekoliko aktivnosti poput križaljki, omiljene knjige i karte kako bi što bolje iskoristili vrijeme.

Potonje kod vas predstavlja ozbiljnu stvar, osobito ako ljetujete u parovima ili s više ljudi, jer kartanje bele podiže kompetitivni duh gdje možete demonstrirati stečeno znanje koje ste “brusili” još u srednjoj školi kada je igranje bele bila obavezna izvanškolska aktivnost.

Sada, kada je na tržište stigao set plutajućih fotelja te isti takav stol, boravak u vodi poprima sasvim drugo značenje, osobito kada znate da ovaj primamljiv set dolazi u kompletu s kartama!

Osim zabavnog dodatka, fotelje imaju ugrađen držač za piće, a kako biste vi i protivnik uvijek plutali skupa, set je spojen rastezljivom trakom koja omogućuje bezbrižno ljuljanje na valovima dok igrate poker, belu, solitaire ili bilo koju drugu kartašku igru.

Mogli biste također pomisliti da voda i karte ne idu skupa i – imate pravo, karte koje dolaze u kompletu s plutajućim setom zapravo su vodootporne, što vašu igru čini posve bezbrižnom, osobito za šaljivdžije kojima bi palo na pamet “potopiti vas” usred igre, a ni zapljuskivanje valova neće učiniti nikakvu štetu.

Cijena vodootporne stanice za igranje iznosi oko 260,00 kuna, a zadovoljni komentari korisnika govore u prilog tome da se u vodi provelo cijeli dan, pa je tako jedan kupac napisao kako je ovo odličan poklon za ljubitelje kartaških igara s čime se apsolutno slažemo!

Kao da nije već samo po sebi dovoljno primamljiva ponuda samih plutajućih fotelja, s vodootpornim kartama ćete imati zabavnu aktivnost zbog koje se nećete dati van iz vode, nije li to zabavno?

Svoj primjerak ljetnog accessoriesa naručite OVDJE.