FOTO by Ben&Jerry’s

Ljubimci

Ovog ljeta bez pasje vrućine! Dolazi Ben & Jerry’s sladoled za pse!

admin 26. svibnja 2021.

Od patuljastog pinča do napuljskog mastifa - svi ga obožavaju!

Svi psi jedva čekaju trenutak kada zgrabite ogrlicu i date mu do znanja da je vrijeme za odlazak u šetnju. Veseli, rastrčani, živahni, zaigrani pronjuškat će svaki kutak, pozdraviti se sa svakim psom, potrčati za mačkom, drugim riječima ništa ih neće moći zaustaviti dok sve pomno ne istraže.

Najveći neprijatelj hiperaktivnosti svakog psa je dolazak ljeta i vrućih dana i to je vrijeme kada se u izlasku obavlja samo najnužnije, s ciljem što bržeg povratka u klimatiziran stan.

I dok se mi ljudi hladimo na bezbroj načina, pas nema tu privilegiju, stoga ne čude tužni pogledi usmjereni prema nama prilikom konzumacije hladnog napitka ili ledenog sladoleda. 

Foto: Ben&Jerry’s

Brend sladoleda Ben&Jerry’s odlučio je ovoj nepravdi stati na kraj i u svoju bezbrojnu paletu okusa postaviti jedan isključivo za – pse! Vrhunske poslastice nazvane “Doggie Desserts” dostupne su u dva različita okusa za kojima će vaš pas podivljati.

Foto: Ben&Jerry’s

Prva je Pontch’s Mix, napravljena od maslaca od kikirikija i pereca, dok Rosie’s Batch dolazi s okusom bundeve i kolačića. U osnovi, sve poslastice koje vole naši četveronožni najbolji prijatelji.

“Ove smrznute poslastice namijenjene psima najkvalitetnije su pseće slastice koje smo ikad proizveli. Spakirali smo ih u preslatku ambalažu i vjerujemo da će biti pravi hit za sve pse.” – izjavili su kreatori ovog ledenog psećeg osvježenja.

Foto: Ben&Jerry’s

Iako se ovaj sladoled trenutno može kupiti samo u Americi, vjerujemo da će do dolaska užarenih dana biti dostupan i u našim frižiderima.