FOTO by mytheresa.com

Moda

Ovo Valentinovo nosimo pinkish cipele dostojne princeza!

Viktoria Šafranić 25. siječnja 2022.

Tres chic model kojem ne možemo odoljeti...

Uz torbice, cipele su najčešći fetiš svake žene. Kada god nam netko dolazi ususret, ne možemo si pomoći, a da nam pogled prvo ne padne na obuću.

Cipele su nešto što ne prolazi nezamijećeno i često zasjeni kompletan outfit. Stoga svaka modno osviještena žena zna da cipele koje nosi ne bi smjele imati epitet ‘obične’.

Ne znamo jeste li već osmislili gdje ćete za Valentinovo ili ovog proljeća imate važnu prigodu na kojoj želite izgledti božanstveno, i još uvijek niste pronašli bajkovite cipele, dopustite da vas upoznamo s brendom Aquazzura.

Ako ste u potrazi za glamuroznom obućom koja je uvijek ukorak s najnovijim modnim trendovima, Aquazzura će biti vaša omiljena marka.

Bilo da je klasičan ili suvremen, svaki njihov model zadržava inherentnu eleganciju po kojoj je i poznat ovaj talijanski brend. Diplomirao na London College of Fashion i Central Saint Martins, dizajner Edgardo Osorio usavršavao se u mega brendovima kao što su Salvatore Ferragamo, Sigerson Morrison i Roberto Cavalli prije nego što je pokrenuo Aquazzura 2011.

Crpeći inspiraciju iz tradicionalne europske kvalitete i izrade, Osorio je ovladao umjetnost moderne elegancije, stvarajući kolekciju sada već legendarnih silueta.

Nama su za oko zapele ružičaste krasotice koje dolazi u stilu salonki. Uz šiljasti vrh i stiletto potpeticu, neka od obilježja su izrezi sa strane i elegantne antilop mašne na stražnjem dijelu.

Njihova cijena iznosi € 550, a ako i vi želite potpetice dostojne princeza, svoju virtualnu košaricu možete napuniti OVDJE.