Astro

Ovo su 3 najsmotanija horoskopska znaka!

Engineer 26. srpnja 2019.

Spadaš li među najsmotanije znakove zodijaka?

Kao ljudi, rođeni smo s beskrajnim sposobnostima i vještinama. Kod nekih su one vidljivije, dok kod drugih gotovo da ih nema. Postoje ljudi koji su rođeni da sjaje, dok su drugi tamniji od noći, a njihov život je velika prepreka u kojoj moraju napraviti najveći napor da prežive. Djeluju neučinkovito kad god moraju obavljati jednostavan dnevni zadatak i nešto im uvijek krene po krivu.

To zapravo i nije njihova krivnja jer oni zapravo ne mogu mnogo učiniti da to promijene. Jedina dobra stvar je to da je njihov život malo zanimljiviji od života drugih, jer je to konstantan akcijski film, a ne klasični dokumentarac.

Zato vam danas dajemo 3 najsmotanijih znakova zodijaka.

Koliko god čudno izgledalo, ne postoji samo jedna vrsta nespretnosti. Zapravo, postoji nekoliko njih i svaki zodijački znak spada u jednu ili drugu kategoriju, u skladu s njihovim osobinama.

Nekoliko znakova zodijaka djeluju impulzivno bez previše razmišljanja o posljedicama. Neki znakovi su nespretni u drugom, fizičkom smislu. Ali poneki znakovi nažalost dobiju obje osobine, psihičku i fizičku nespretnost i kao takve te horoskopske znakove zovemo kraljevima nespretnosti.

Žargonski rečeno, ovo su 3 najsmotanija znaka zodijaka:

1) STRIJELAC

Motorna sila koja potiče vatrenog Strijelca mogla bi postati njihov najveći neprijatelj. Vaša impulzivnost je glavni krivac vaše velike nespretnosti. Zar još uvijek niste ništa naučili? Ne možete kroz život ići glavom kroz zid bez da ne marite za posljedice. U svoj želji da što prije ostvari svoje zacrtane ciljeve Strijelac će načiniti niz pogrešaka od kojih će dosta njih ispasti komično i smiješno te upravo se zbog svoje simpatične i nesvjesne smotanosti nalazi na trećem mjestu.

2) OVAN

Optimističan pogled na Ovnove postupke ponekad može biti vrlo koristan, ali u većini slučajeva on postaje njihova Ahilova peta. Često razgovaraju ili rade stvari bez razmišljanja, a kad shvate da su ozbiljno zabrljali već je prekasno. Visoko drugo mjesto drže ne samo zato što se lako smotaju u najjednostavnijoj komunikaciji, već zato što se njihova smotanost oslikava u većini situacija kada pokazuju svoje fizičke sposobnosti.

3) BLIZANCI

Službeno je! Blizanci su najsmotaniji znak zodijaka, i unatoč tome što ih je dvoje sve što naprave bude dvostruki fijasko. Nešto što ne iznenađuje toliko mnogo, jer s njihovom stalnom verbalnom inkontinencijom i prirodnom visokom energijom koja ih nadahnjuje bilo bi zapravo čudno da su uspjeli držati noge na zemlji!

Dakle, spoj fizičke nespretnosti i previše nespretnosti govora (i crtice impulzivnosti) Blizance dovodi do vrha nespretnih zodijačkih znakova. A najbolja stvar je što zodijačkog znak dualnosti nije mnogo briga za to; zapravo nije uopće. Na kraju, njihova jedina briga u životu je da budu sretni i uživaju u vožnji zvanoj život.