FOTO by Amazon

Iće & piće

Ovo smo čekali! Držač za vino i čaše koje možete zabosti u zemlju i uživati u pikniku!

Antonija Andabak 18. travnja 2020.

Držač za vino i čaše postao je neizostavni food accessories kojeg od sada nosimo svuda sa sobom!

Ako ste dovoljno sretni da imate dvorište u kojem sigurno možete uživati u ovom predivnom vremenu, jedno od malih stvari koje nas čine sretnima jest svakako čaša osvježavajućeg napitka, poput ugodno rashlađenog vina.

Za one koji imaju slobodan vikend, nerijetko pada dogovor o uživanju u roštilju u krugu prijatelja, ali sada, kada moramo biti nešto oprezniji, dovoljan je komadićak dvorišta ili odlazak na piknik u društvu vaše snažnije polovice kako biste satima upijali zrake sunca uz čašu dobrog vina.

Maleni Henry usisavač učinit će da vaš radni prostor blista

Bilo da namjeravate odložiti bocu vina ili čašu na neravnoj površini dok pripremate ukusne zalogajčiće, pronalazak sigurnog mjesta za vaše piće ponekad može biti pravi izazov, a isto se nerijetko prolije ili druženje završi s par razbijenih čaša!

Vrijeme je za jednu brigu manje tako da upoznate i prigrlite ovaj fenomenalan food accessories kojeg bi trebao imati svako kućanstvo, a koji omogućuje da uživate u omiljenom vinu u bilo kojem kutu vašeg dvorišta ili mjestu na kojem namjeravate napraviti mini piknik!

Držač za bocu vina i čaše pametno je osmišljen accessories jer sadrži šiljasti donji dio kojim možete lagano zabosti držač u tlo, čime je vaša čaša s napitkom zaštićena i na mjestu.

Ovaj food accessories dolazi u setu od četiri držača za čaše i jedan držač spiralnog oblika za bocu vina ili nekog drugog osvježavajućeg napitka.

Cijena seta prilično je povoljna i iznosi 12.50 funti za fantastičan proizvod kojeg se isplati imati!