Obuća

Ovo smo čekali! Adidas i Disney udružili snage i lansirali tenisice stoljeća!

Viktoria Mikulić 02. prosinca 2019.

Ako kod kuće imate mališana ili mališanku koji su opčinjeni Mickey i Minnie Mouseom, dva nova modela stvorena su za njih...

Adidas i Disney, naša najbolja dva brenda rekli bismo bez pretjerivanja, ponovno nas oduševljavaju, i to u vidu najšarmantnijih tenisica. Ljetos smo predstavili dječje sandale u pink i crvenoj boji kojima je malo tko mogao odoljeti, a sada su nas dva megapopularna brenda osvojila još znatno više, i to Mickey i Minnie tenisicama za malene prinčeve i princeze.

Crno- sivi model s motivom Mickey Mousea rezerviran je za dječake, a dolazi i s tri prepoznatljive crte u bijeloj boji.

Također, na prednjoj strani krije se i veliko slovo M kao i natpis Mickey Mouse kako ne bi bilo zabune da je riječ o najsimpatičnijem Disney liku. Ovaj precool model možete naručiti OVDJE.

Pastelno-breskvasti model naš je favorit, a krasi ih lik must-have mišice. Stvoren je za sve djevojčice koje su od malenih nogu modno osviještene, baš poput svojih mama.

Iako izgledom podsjeća na ljetni sladoled, idealno će se uklopiti i u blagdansko vrijeme (barem tijekom vedrih dana). Minnie novitet možete naručiti OVDJE.

 

Odlična je vijest da ih već za 3 dana vaša dječica mogu imati na nožicama. Njihova cijena je 258,00 kuna, a poštarina je besplatna.

Ako za svoje mališane tražite najoriginalniji poklon za svetog Nikolu, s ovim nećete pogriješiti…

#svetinikola IGRA DARIVANJA 

Povodom blagdana sv. Nikole, jednu sretnicu nagradit ćemo pastelno-breskvastim adidas&minnie tenisicama (vel. 20-27). Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica pastelno-breskvastih adidas&minnie tenisica je Martina Auker. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.