FOTO by Stradivarius

Moda

Ovo ljeto nosit ćemo sandale u jarkim bojama – s platformom!

Daria Lovrić 02. ožujka 2022.

Stižu sandale upečatljivije nego ikad!

Klasični krojevi i neutralne boje uvijek su IN i svatko u svom ormaru treba imati nekoliko jednostavnih i nosivih komada. Međutim, ove sezone, brendovi će svojim novim kolekcijama prodrmati naše ormare i izbaciti nas iz comfort zone.

Sandale s potpeticom i platformom – 299,90kn

Iako je slavna Marilyn Monroe u kultnom američkom filmu „Muškarci više vole plavuše“ pjevala Dijamanti su ženini najbolji prijatelji; cipele – iako nisu opjevane (koliko mi znamo), opasno se približavaju prvom mjestu. Cipele osim što moraju biti praktične, mogu se iskoristiti tako da podignu svaku odjevnu kombinaciju.

Nakon klasičnih neutralnih boja koje su obilježile prethodnu sezonu veselo smo prigrlili povratak pastelnih nijansi. Proljeće i ljeto pomiču trendove korak dalje unoseći življe boje poput zelene, žute i roze.

Sandale s potpeticom i platformom – 299,90kn
Sandale s potpeticom i platformom – 299,90

U naše ormare, sezona proljeće/ljeto 2022. unosi prozračne materijale, vesele krojeve i jarke boje. Kako bi sa stilom koračali kroz toplije dane, sandale u živim bojama su nezaobilazan statement komad.

Sandale s platformom i petom – 229,90kn

NA KOJI NAČIN KOMBINIRATI SANDALE JARKIH BOJA?

Čak i ako niste fan jarkih boja, ovo proljeće nećete ih moći zaobići. Boje se vraćaju na velika vrata i prije nego što kažete ne, razmislite još jednom. Iako na prvu djeluje kako je jake boje vrlo teško kombinirati s ostalim odjevnim komadima i drugim bojama – nije.

Sandale s platformom i petom – 229,90kn

Čak i jednostavna kombinacija poput bijele košulje i traperica izgledat će svjetski iskombinirate li ju sa statement sandalama te ružom i torbicom u pripadajućoj nijansi.

Nova odvažna kolekcija našeg omiljenog brenda Stradivarius glasno priziva proljeće i ljeto, a kompletnu liniju možete pogledati OVDJE!