FOTO by Instagram/ @tombachik

Ljepota

Ovo je nijansa plavog laka kojeg je koristio nail artist na noktima J.LO!

Antonija Andabak 14. studenoga 2021.

Predivna plava: elegantna, a ujedno i otkačena!

Crvena, nude, crna…možda su među najpopularnijim bojama za manikuru ovih dana, ali pjevačica je odlučila drugačije.

Nokti s temom jeseni uvijek uključuju isticanje beige, sive, crvene, tamno smeđe boje noktiju, ali čini se da je Jennifer Lopez odbacila svako pravilo, odlučivši za svoje nokte odabrati bogatu kraljevsku plavu nijansu.

Tom Bachik, nail artist koji stoji iza fenomenalno uređenih noktiju J.Lo, podijelio je nekoliko fotografija manikure izbliza, uključujući jednu fotografiju Jennifer u ogledalu koja je prikupila mnoge komplemente za kreirani izgled noktiju. Mudro se odlučila za ovu živopisnu nijansu plave kako bi istaknula kontrast njenog tamnoplavog sakoa.

Za ovaj izgled noktiju, Bachik je koristio Cobalt Blue brenda Mithmillo, međutim, postoje i drugi lakovi slične boje. Čini se da je OPI-jev lak “Ring in the Blue Year” veoma sličan kao i Essie lak pod nazivom “Mesmerized“.

Bez obzira na to volite li ledeno plavu ili tamnije varijacije boje, plava boja svih nijansi uvijek je savršena zimska boja noktiju, pa je možda ova kraljevsko plava na noktima poznate pjevačice način da izrazi svoje uzbuđenje za nadolazeću zimsku sezonu. Od ove objave ostalo je još malo do službenog početka zime, ali, kao što Jennifer pokazuje, nikad ne škodi napredovati u nail art trendovima.