FOTO by ugg.com

Moda

Ovim UGG čizmicama s mašnom kažemo DA!

Mia Vodopija 17. studenoga 2021.

One su uistinu stvorene su za cozy atmosferu…

Kada pomislimo na jesen i zimu, pomislimo na udobne čizme koje će nas grijati svojom mekoćom i toplinom.

Iako postoji mnogo knock-off brendova koji su se ‘inspirirali’ popularnim australskim brendom, UGG sa svojim čizmicama zaluđuje žene i muškarce već godinama širom svijeta.

Uggsice su možda postale hit 2000-ih, ali postoje mnogo dulje od toga, pogotovo ako uzmete u obzir da su čizme možda izmislili pastiri koji su se grijali vezivanjem ovčje kože oko nogu.

Iako ste ih viđale posvuda, sigurno ste se zapitale zašto su tako skupe. Standardni par ugg čizama trebao bi biti izrađen od ovčje kože izvana i sloja vune s unutarnje strane, koji bi trebao biti udoban i po toplom i po hladnom vremenu.

Australski proizvođač UGG čizama Stockmans Sheepskin Factory kaže da su njihovi proizvodi skupi jer njihova dvoslojna koža prolazi kroz intenzivan proces prije nego što su kože spremne za rezanje. One se zatim ručno šivaju kako bi se napravila čizma.

Upravo zbog te kvalitete i ogromne količine ljudskog rada, UGG već godinama prednjači u proizvodnji i prodaji najtrendi modela koji svojim dizajnom plijene pažnju u zimskim mjesecima. Njihove čizmice mogli bi poistovjetili s hodom po oblacima, jer satima pružaju nevjerojatnu udobnost.

Također, ove stylish čizmice mogu podnijeti niske temperature, tako da nema dileme hoće li vas grijati i tijekom onih najhladnijih snježnih dana. Izrađene su od antilop kože s metalik sjajem izvana, a iznutra od prirodne vune.

Stoga, ako ste jedna od onih zimogroznih osoba kojima je tijekom zimskih mjeseci najvažnija topla obuća (jer sjećamo se naših baka koje su nam govorile kako sve kreće od nogu), no istodobno su uvijek u skladu s modnim trendovima.

UGG metalik čizmice mogu biti vaše po cijeni od 1700,00 kuna i možete ih kupiti OVDJE.