FOTO by Tamaris

Obuća

Ovim se tamnozelenim gležnjačama na petu želimo počastiti!

Antonija Andabak 21. rujna 2020.

Brušena koža i tamnozelena, smaragdna nijansa, daje onaj luksuzni izgled!

Nakon što smo predstavili gležnjače i čizme u najtraženijoj camel i cognac nijansi, vrijeme je da napravimo mali zaokret što se tiče jesenskih boja, a koje će u narednom razdoblju biti jednako tražene, ako ne i traženije za vrijeme prijelaznog jesensko/zimskog razdoblja.

Na web shopu Tamaris, pronašli smo najdivnije, najelegantnije izdanje gležnjača na petu koje su zaokupirale našu pozornost! U prebogatoj ponudi nove, kvalitetne (provjereno kvalitetne!) obuće, za oko su nam zapele tri para gležnjača od brušene kože u tamnoj, smaragdno zelenoj nijansi, dok se jedne izdvajaju u tamno petrolej zelenoj boji, jednako divnoj i izgledom jednako luksuznoj.

699,00 kn
699,00 kn

Smaragdno zelene gležnjače odlikuje čvrsta i anti-slide peta koja sprječava sklizanje obuće na bilo kakvoj površiti što će sigurno mnogo značiti damama koje često posjećuju koncertne dvorane, poslovne prostore ili neformalne evente. Peta je dovoljno visoka da zadržite prirodan izgled prilikom hodanja jer sve znamo koliko nespretno i nezgrapno izgleda sređena dama koja “nabada” u visokom petama.

599,00 kn
599,00 kn

Smaragdno zelene čizmice do gležnjeva ukrašavaju sitni, zlatni detalji koji daju divan kontrast zelenoj nijansi, dok petrolej zelenoj divno pristaje niža, četvrtasta metallic peta koja veoma efektno i daje pomalo futuristički izgled. Cijena potonjih iznosi 599 kn, a dostupne su u tri nijanse, dok cijena smaragdno zelenih gležnjača s resicom iznosi 699 kn, a famozno izgledaju i u camel nijansi.

899,00 kn
899,00 kn

Zadnje i najelegantnije su nešto skuplje, a za njih valja izdvojiti 899 kn no sa sigurnošću vam možemo reći da se isplati dati i zadnji novčić!