FOTO by Instagram @slakipalaki

Ljepota

Ovih blagdana svoje nokte oslikajte božićnim motivima!

Daria Lovrić 15. prosinca 2023.

Donosimo ideje za najljepše božićne manikure!

Postoji mnogo načina na koje se možete totalno prepustiti božićnom moodu. Svi obožavamo festive sezonu i vrijeme da u njoj maksimalno uživamo jer nažalost, ne traje dugo. Uz kićenje doma i pažljivo unošenje blagdanskih dekoracija i lampica, gledanje božićnih filmova i slušanje božićnih hitova te kupovine odjevnih komada s božićnim motivima još je mnogo elemenata koji unose duh Božića u naše živote.

Pomno biranje poklona za naše najmilije, lijepe geste i pomaganje onima kojima je najpotrebnije te druženja s voljenim osobama su na vrhu ljestvice naših favorita i zadataka koje planiramo obaviti do kraja godine. Kako bi naše raspoloženje još više bilo u znaku Božića vrijeme je da glamur i blještavilo preslikamo i na naše nokte.

Priuštite svojim noktima novi look ovog Božića!

Odaberete li neku od božićnih ideja za nail art, svaki put kada vam pogled skrene na vaše nokte obuzet će vas toplina oko srca. Preslatke manikure zabavnog dizajna idealan su izbor za nadolazeći period.

Slobodno se igrajte bojama, jer ne postoji ona zabranjena. Ako mislite da je više-previše, varate se. U najmagičnijem periodu u godini dajte mašti na volju i odriješene ruke vašoj nail artistici.

Ako ipak težite minimalizmu, a želite imati nokte s božićnim motivima, predlažemo da se poigrate Tip&Mix trendom oslikavanja noktiju. Riječ je o trendu u kojem je svaki nokat različito dizajniran.

Kako biste postigli što elegantniju i profinjeniju manikuru neka vaš odabir budu kratki nokti, gotovo svi u prirodnoj boji. Svaki od njih pobojajte različito igrajući se s božićnim motivima poput gingerbread keksića, Djeda Božićnjaka, šarenih crveno-bijelih lizalica, zvjezdica, borića i kuglica.

Blagdanski period je idealno vrijeme za eksperimentiranje i iskazivanje kreativnosti. Razmislite o omiljenim božićnim motivima i najdražim bojama i kod idućeg posjeta nail salonu kreirajte vlastiti božićni nail art dizajn!