FOTO by Beardaments

Dekor

Ovih blagdana okitite bradu svom muškarcu

admin 22. prosinca 2023.

Pretvorite svog bradatog muškarca u božićnu jelku

Ako već nije, sada je krajnje vrijeme da krenete u blagdansku dekoraciju svog interijera. Jednom kada vas uhvati božićna groznica okitit ćete sve što vam se nađe pri ruci, pa se tako nemojte čuditi ako i vaš muškarac postane dio tog folklora.

Božićne lampice za bradu
Foto: Beardaments

Kako bi i to bilo moguće pronašli smo blagdanske lampice koje jednostavno postavite na bradu vašeg muškarca i učinite ga dijelom božićnog inventara. “Beardaments Lights” uključuje 16 lampica za bradu koji su kombinacija crvenih, zelenih, zlatnih i svjetlucavo srebrnih – blještavih nijansi.

Foto: Beardaments

Čak i ako ne uspijete nagovoriti svog muškarca da svoju bradu ukrasi ovim veseljem, uvijek ih možete staviti na svoju kosu i tako stvoriti festive blagdansku dekoraciju.

Foto: Beardaments

Ovaj proizvod kreiran je samo za najzagriženije blagdanske dekoratere koji uživaju u božićnom blještavilu na svakom koraku, a ako ste se pronašli među njima vrijeme je da oplemenite svoj arsenal dekoracija.

Božićne lampice za bradu
Foto: Beardaments

Ovaj zanimljivi blagdanski dodatak pronašli smo unutar Beardaments web trgovine po cijeni od 17.99$ plus neki sitni troškovi dostave.