FOTO by Emmezeta

Dekor

Ovih 9 stvari iz Emmezete uljepšat će Vaš blagdanski stol!

Antonija Andabak 22. studenoga 2021.

Obogatite dom blagdanskim sitnicama...

Mnoge osobe koje i nemaju izraženu crtu dekoriranja, ne mogu ostati imune na jednostavna rješenja kada je Božić u pitanju. Bilo da se radi o već pripremljenom i savršeno dekoriranom setu ukrasa ili kompletu dekice s jastucima, mnogi će pronaći zadovoljstvo u novitetima koji se ove godine mogu pronaći i u Vašem domu.

Zgodne, a i prigodne stvarčice, pronašli smo na web shopu Emmezeta koji se u roku par dana mogu dostaviti na Vašu adresu, a dovoljno je pogledati u našu galeriju i odlučiti koji bi od noviteta savršeno ukrasio Vaš blagdanski stol.

Tanjur za posluživanje – 79,99kn
Servis za jelo – 449,00kn
Set 3/1 Poslužavnik – 99,99kn

Iz, do sada tematski najbogatije ponude, izdvojili smo setove, ali i pojedinačne stvarčice koje prednjače među izabranim posuđem za svečanu dekoraciju stola.

Apsolutno oduševljavaju šalice u obliku orašara, ali i daska za rezanje u obliku božićnog drvca koje služi i kao pladanj za posluživanje, dok je keramička zvijezda u ulozi tanjurića za masline.

Tanjur za posluživanje – 99,99kn
Tanjur za posluživanje – 129,99kn
Šalica Up & Down Patuljak – 69,99kn

Ako zovete prijateljice na večeru, istu možete započeti čašama u boji u obliku božićne jelke, a večeru poslužiti tanjura s božićnim motivom.

Večer valja završiti u stilu i to čašama za šampanjac koje se zapravo serviraju u stalku i odlažu u isti.

Čaša Tree – 14,99kn
Šalica Orašar – 49,99kn
Kutija za kekse Joy – 59,99kn

Cijene su relativno pristupačne s obzirom na kvalitetnu izradu što šalica, što tanjura za posluživanje i ostalog posuđa za dekoriranje blagdanskog stola, te se kreću od 14,99 kuna za čaše do 449,99 kuna za 18-dijelni set tanjura.