Ovih 5 horoskopskih znakova šalju ovakve pijane poruke!

Engineer 19. rujna 2019.

Evo kakve su prirode te poruke...Znate koji ste!

Svi imamo svoje slabosti kada su velike ljubavi u pitanju, a ako nas isti “otpišu“, lukavo čekamo priliku da im “slučajno” pošaljemo poruku, najčešće pod utjecajem alkohola.

Evo koji su to horoskopski znakovi i što pišu kada ne razmišljaju trezveno…doslovno.

1. Bik

Hej ti, gdje ćeš biti za dva sata?” (10 min kasnije, od njega nema odgovora) – “ Znam da ti nedostajem i ps-ta ženska s kojom se viđaš definitivno je moja loša kopija!”

-Bikovi znaju svoju vrijednost, a pijane poruke u njima potiču da na pomalo djetinjast način to daju do znanja osobi do koje im je stalo. U njihovim se porukama osjeti ljubomora, osobito ako je njihova velika ljubav krenula dalje sa životom, a oni još “cupkaju”na mjestu.

2. Rak

Samo da znaš, i dalje mi je stalo do tebe iako znam da ne možemo skupa…bit ćemo bolji partneri nekome drugom.(5 minuta kasnije, naravno nema odgovora). Rak gubi kontroli i nastavlja:”Zašto si tako zao prema meni, nije mi jasno?!!!”

-Slatki, obzirni Rakovi…i kad su pijani i kada nisu, vole pokazati da im je doista stalo. Njihove pijane poruke često su bezazlene, slatke i pomalo nespretne. Ne vole biti ignorirani i brzo pokažu svoju  neugodnu stranu ako niste ljubazni prema njima.

3. Lav

“Čekaj malo, blokirao si me na Facebooku? Ljubomoran si ili? Mislila sam da ti nije stalo…” 

Lavovi obožavaju dramu u svom životu i istu će napraviti  ni od čega. Kadri su voditi  paralelno nekoliko ‘pijanih’ razgovora istu večer  sve dok im netko poseban ne odvrati pozornost. Uglavnom se “brukaju” kada se dosađuju tijekom izlaska, a kasnije se pravdaju da se baš i ne sjećaju što ih je spopalo.

4. Vaga

Ne mogu vjerovati da sam potrošila 3 godine na tebe! Gdje mi je bila pamet  kad sam pala na tvoje prazne priče!”

– Vage vode emocije i znaju biti poprilično temperamentne i nestrpljive nakon koje tequile više. One traže  raspravu jer su u svojim glavama-one uvijek u pravu! Zapravo, Vage su jako ranjive, a ako im u ovakvim trenucima date prostora, izbacit će sve što ih muči.

5. Vodenjak

Hej, jesu tu? Ajmo na plesanje, idemo pleeesati do jutra kada ionako NIKADA nismo ni radili ništa zabavno ranije!

-Vodenjak je noćna ptica i obožava kada ih drugi ljudi zabavljaju, stoga neka vas ne iznenade pijane poruke osoba rođenih pod ovim znakom. Njihova narav ne dopušta da vam bude dosadno s njima pa su njihove poruke uglavnom smiješne, ali s dobrom  namjerom.  Ne očekujte od Vodenjaka  praktičnost  ili da išta  od toga zvuči smisleno.