FOTO by Mango

Moda

Ovih 15 must-have Mango pulovera su jedan od razloga zbog kojeg obožavamo jesen

Krešimir Šustić 09. listopada 2020.

Cozy osjećaj koji pružaju, ne može se mjeriti s ničime

Iako nam nedostaju topli dani u kojima sunce grije naše obraze i puni nas pozitivnom energijom, moramo priznati da nas jednako tako veseli dolazak jeseni i hladnijeg vremena.

Jedan od razloga našeg obožavanja tmurnog i sivog godišnjeg doba je činjenica da u svoje garderobe unosimo trendi stvarčice koje su zasjale na policama i izlozima trgovina diljem grada.

Upečatljivi kardigan u lila boji razvedrit će jesensku garderobu

Tako ćemo ponovno prednost u odijevanju dati balonerima, gležnjačama, čizmama i odjevnim predmetima napravljenim od finog i mekanog pletenog materijala.

Pletivi komadi su nam posebno dragi jer osim što nam pružaju božanstven osjećaj udobnosti i komfora, znamo da ih možemo spojiti s doslovno svim donjim dijelovima naših outfita.

Među njima se ističu puloveri koje u casual kombinacijama nosimo uz omiljeni par traperica i tenisica, dok ih za poslovna i večernja izdanja kombiniramo sa suknjama i hlačama od finijeg materijala uz dodatak upečatljive torbice i gležnjača.

High street brend Mango je u svoju novu kolekciju uvrstio neke od ključnih primjeraka koji dolaze u tipičnoj jesenskoj paleti boja.

Oversized i modelima s kapuljačama prevladava zelena, energična fuksija, romantična lila, klasična bijela, neutralna bež i još mnoštvo drugih nijansi koje će začiniti naše lookove.

Također, možemo pronaći i one u prugastom i životinjskom uzorku, kao i one u color blocking tehnici spajanja različitih i “nespojivih” tonova.

U nastavku donosimo galeriju s 15 favorita koje smo izdvojili, te se nadamo kako ćete pronaći omiljen komad koji će vas grijati skroz do proljeća.