FOTO by Zara

Moda

Ovih 10 Zarinih satiniranih haljina privlačnost su na kvadrat!

Viktoria Mikulić 15. travnja 2022.

Možda baš zato što nalikuju na spavaćice, ima nešto posebno u ovim haljinama od satena...

I dok bismo se nekoć zgrozili da netko odjene satensku haljinu nalik spavaćici, danas nam je to sasvim normalno. Trendovi se mijenjaju, a i naša percepcija zajedno s njima.

Otkako su društvenu mrežu Instagram preplavile satinirane haljine i nakon što smo vidjeli kako dobro izgledaju uz određene cipele i torbicu, odmah smo dobili inspiraciju da ih i sami isfuramo na bezbroj načina. Satenske haljine dolaze u raznim varijantama, a nama su najdraže one dužine ispod koljena u pastelnim bojama.

Model u nježnoj rozoj boji ostao je Zarin bestseller, a sada se pojavljuje u lila i neon zelenoj nijansi. Također izdvojili smo još nekolicinu noviteta, od kraćih do dužih izdanja, s rukavima ili bez, ovisno o različitim ukusima.

Satinirane haljine najbolje pristaju uz strappy sandale i ovog ljeta će se taj trend nastaviti. Ako kupujete haljinu nježnije boje, predlažemo da cipele budu što efektnije.

Mnogim pripadnicama nježnijeg spola haljine od satena prvi su odabir za svečanije prigode, posebice u ljetnim mjesecima kada težimo tome da nosimo što udobniju odjeću u kojoj ćemo se osjećati opušteno.

U nastavku pogledajte galeriju s 10 favorita koji su elegancija na kvadrat: