FOTO by adidas.com

Moda

Ovi peachy adidas komadi odličan su poklon pod bor!

Mia Vodopija 26. studenoga 2021.

Popularni adidas nas zbilja nikada nije iznevjerio...

Kada razmišljate o odjeći koja je udobna, stylish i koju možete kombinirati uz sve, što vam prvo padne na pamet? Mi se odmah sjetimo gornjih i donjih dijelova trenirki!

Trenirke nisu samo odličan izbor za vježbanje kod kuće, u teretani ili za bilo koju fizičku aktivnost – one su super i kao odjeća koju nosimo u svoja četiri zida.

Udobnost je očito najbitnija stvar. Tko želi u sigurnosti i toplini vlastitog doma biti u nečem uskom, u čemu se ne može disati? Mnogima je također bitan i materijal od kojeg je trenirka. Postoji nešto lijepo i posebno u plišu ili krznu.

Zadnja stvar koja nam je bitna jest ta da, u slučaju da ćemo našu ‘kućnu’ trenirku možda nositi i vani, bilo do obližnje trgovine hrane, bilo da prošetamo psa ujutro ili na večer, trenirka ne izgleda loše.

$65

Mega popularni njemački brend sportske odjeće i obuće, adidas, nije nas razočarao svojom ponudom. Crop top pulover, hudica i donji dio trenirke napravljeni su od mekanog velura u najljepšoj boji breskve.

$60

S obzirom na to da nam Božić dolazi za točno mjesec dana, ne bismo se bunile da ove komade pronađemo kao poklon ispod bora.

$50

Uz neke lijepe tenisice, traku za kosu i oversized pufastu jaknu, spremne smo za nove pobjede i mnogo svježeg zraka!

$60

Ove adidas komade možete pronaći u adidas poslovnicama ili ih možete kupiti putem linkova ispod fotografija.