Astro

Ovi horoskopski znakovi su najbolji kuhari!

Engineer 06. rujna 2019.

Kuhaju od srca tako da sve što naprave bude preukusno

Što nekog čini odličnim kuharom? Je li to ljubav prema hrani, enciklopedijsko znanje o tehnikama i sastojcima ili spremnost da isproba nove okuse i kombinacije? Pa, sve zajedno – i još mnogo toga.

Dobar kuhar mora imati prirodni talent, želju za učenjem i vjeru u svoje instinkte. Također je važno da kuhar zna eksperimentirati i riskirati u trenucima prigotovljavanja kada može slijediti osnovni recept.

Sjajno kuhanje je više nego samo vještina – to je talent. Ako nemate interesa za hranom ili kuhanjem hrane za druge ljude, vjerojatno nikad nećete biti dobar kuhar.

Neki znakovi zodijaka u astrologiji imaju upravo one osobine koje su potrebne za dobrog kuhara.

1) BIK

Svatko tko je u dodiru sa svojim osjetilima kao Bik mora biti sjajan kuhar. Dodajte tome i ljubav prema ukusu, ljepoti i kreativnosti i zaključak je jednostavan – Bik je odličan kuhar! Bikovi za vrijeme kuhanja koriste svoj miris, okus, vid i dodir. Neće poslužiti ništa što nije odlično začinjeno ili nema okusa. Hrana je nešto što ih opušta i u čemu uživaju i za Bika nema ništa gore od loše pripremljene hrane.

2) RAK

Rakovi su sjajni domaćini i vole spravljati ukusnu hranu za svoju obitelj i prijatelje. U stvari, Rak najbolje kuha za druge. Možda ne znaju sve kulinarske trikove i tehnike, ali znaju nekoliko koji bi im mogli dobro poslužiti, poput odlično pečenog mesa s prilogom. Rak možda ne eksperimentira stalno s hranom, ali stvari koje je usavršio uvijek su ukusne.

3) VAGA

Vage su super kuhari koji vole isprobavati nove okuse i koristiti različite načine kuhanja. Njihov urođeni osjećaj za ravnotežu dobro im služi kad pripremaju jelo. Vage su sljedbenici pravila, što je dobra osobina, osobito pri pečenju. Još jedan razlog zašto su Vage tako dobri kuhari je taj što uče na svojim greškama i u stanju su nekoliko puta ponoviti recept kako bi dobili savršenstvo okusa.

4) JARAC

Kuhanje pomaže Jarcima da se opuste i za njih kuhanje djeluje terapeutski. Oni uživaju u pripremi salata i morskih plodova, a vesele ih i obične sitnice popust rezanja luka. Oni s užitkom prihvaćaju izazove i nije im teško raditi i najzahtjevnije poslove. Jarci imaju zdrav apetit pa ne prejedaju ljude kojima kuhaju. Obično imaju dugačak popis svojih najuspješnijih jela koje stalno nadopunjuju.