Astro

Ovi horoskopski znakovi najviše su skloni varanju!

Engineer 28. svibnja 2018.

Vjerujete li u horoskop ovisno o tome pišu li astrolozi dobre ili loše stvari o znaku u kojem ste rođeni? Provjerite možete li se naći u članku koji govori o prevari!

Mnogo je stvari koje možete doznati o sebi iz dnevnih, mjesečnih ili drugih opširnijih opisa horoskopskih znakova. Iako možda niste skloni ujutro pročitati hoće li baš vaš znak danas upoznati ljubav svog života, ne možemo se oteti dojmu da su analize horoskopskih znakova ponekad nevjerojatno točne!

Primjerice, Ribe su osjetljivije prirode, Djevice su perfekcionisti, Vodenjaci osobe mekog srca, a Jarci i Jarčice imaju tendenciju-varati! Da, dobro ste pročitali.

Iako su oni rođeni u znaku Jarca ( između 21.prosinca i 19.siječnja) odgovorni, disciplinirani, vjerni prijatelji i imaju nevjerojatnu samokontrolu, također je interesantno da Jarci nisu skloni čuvanju tajni i intimnih priča pa će tako bez zadrške pričati o sebi do sočnih detalja.

Kada je riječ o seksualnom zadovoljstvu Jaraca, možda će potražiti uzbuđenje van partnerskog odnosa kako bi zadovoljio svoje fizičke potrebe i paradoksalno-da bi ostao u braku i izbjegao rastavu.

Istraživanja su također sastavila popis znakova koji su najskloniji prevari:

  1. Vodenjak
  2. Ribe
  3. Bik
  4. Rak

Osobnost i obilježja horoskopskog znaka tih ljudi  ne podudaraju se sa zahtjevima monogamne veze. Čak i ako su izuzetno privrženi i vole svog partnera, često ne mogu pobijediti svoje nagone koji ih tjeraju na nevjeru.

Za one koji ne vjeruju astrologiji, preporučujemo da i dalje ostanu dosljedni,a oni koji su dobili ideju provjeriti svog Jarca ili Bika, da ipak to ne čine pošto je ljubav jedino u što možemo čvrsto vjerovati.