FOTO by Mon Art

Moda

Ove torbice pokazuju da klasični stil zbilja nikada ne izlazi iz mode

Mia Vodopija 21. listopada 2021.

Zaljubite se u ove hrvatske krasotice...

Krhkost ljeta je iza nas, baš kao i lagani ljetni materijali u koje smo se oblačili – sada smo, zbog hladnoće, odlučni u odabiru nečeg čvršćeg i dugotrajnijeg.  Jesen nas tjera na promjene te na uvođenje novih stvari i materijala.

Iako skuplje od ‘kože’ koju kupite u gigantskim modnim fast fashion brendovima, prava koža nešto je što će vam trajati sezonama i godinama. Ona significira kvalitetu i održivost, a njezine tamnije boje savršeno se stapaju s jesenskim zemljanim koloritom.

Imajući na umu kožu kao pravi jesenski materijal, zapitat ćemo se kako ju ukorporirati u svakodnevni stil. Naš stil je odraz nas samih, a naša odjeća, obuća i modni dodaci su zapravo ekstenzija naše kreativnosti. Nije tajna da su neki više kreativni, a neki manje, ali to nije razlog za uzbunu jer se oni manje stylish mogu lako inspirirati surfajući netom, hodajući gradom i promatrajući ljude ili pak prelistavajući modne časopise.

Jedan od načina popravljanja stila je inkorporiranje raznih dodataka u obliku marama, nakita, remenja i naravno torbica. Kaže se da žene vole skupljati cipele, ali mi mislimo da jednako vole i torbice. Male, velike, od prave ili umjetne kože, mat ili sjajne, klasičnih zemljanih tonova ili onih svjetlijih, torbice su tu da nam, barem nakratko, uljepšaju dan i poprave raspoloženje.

Ako ste u potrazi za novom torbicom, ali vam je dosta fast fashion brendova čiji se modni dodaci raspadnu nakon pola godine, vrijeme je da zavirite u ponudu hrvatskih održivih brendova i da se upoznate s brendom Mon Art.

Mon Art je hrvatski modni brend specijaliziran za izradu ručno rađenih ženskih torbi. Sve njihove torbe dizajnirane su i proizvedene u Hrvatskoj, u maloj radionici u gradu Sisku. U izradi koriste visokokvalitetnu prirodnu i eko kožu, različite druge tkanine i metalne dijelove od kojih su neki izrađeni specijalno za njih i nose oznaku ili naziv Mon Art brenda.

Mon Art se svake sezone trudi ponuditi svojim kupcima nešto novo i zanimljivo u skladu s trenutnim svjetskim trendovima. Ovaj brend nije dio masovne proizvodnje i većina torbi dolazi u ograničenim količinama i limitiranim serijama. Na svojoj stranici zaključuju kako kupnjom Mon Art torbe podržavate malu proizvodnju i hrvatski brend.

Torbice koje krasi smeđa, crna ili krem boja, boja trule višnje ili maslinasto zagasita, one bez printova ili u životinjskom printu, daju nam do znanja jednu stvar – brend Mon Art se potrudio da udovolji svima. S kopčama za zatvaranje u zlatnoj boji, koja je odlični kontrast prethodno navedenim bojama, ove kvalitetne torbice bit će u vašoj kolekciji još dugo.

Mon Art torbice možete nositi uz apsolutno sve odjevne kombinacije, od onog casual ‘traperica i majica’ stila koji obučete za šetnju gradom i kavom s prijateljicom, preko poslovnog chic odijela pa sve do zavodljive kombinacije, dekoltirane haljine sa štiklama, koju ćete obući za romantičnu večeru.

Koju god boju ili stil torbice odabrali, jedno je sigurno – klasične linije i kvalitetni materijali nikada ne izlaze iz mode!

Hrvatski brend Mon Art možete pratiti na njihovoj Instagram stranici, Facebook stranici, a za više detalja checkirajte njihovu službenu web stranicu.