FOTO by Sisley

Moda

Ove Sisley tenisice vrijedne su usklađivanja s vašim zlatnim kuglicama na boru!

Antonija Andabak 08. studenoga 2021.

Za one koji žele uvijek malo više!

Znamo, blagdansko ludilo je počelo i ovih je dana svuda oko vas, sudeći po modnim portalima koji vas obasipaju informacijama gdje i što kupiti ove godine, a što ste propustili proteklih godina nabaviti, a toj kategoriji pripadamo i mi¨!

Iskreno, posebne razlike nema, mijenja se samo Vas ukus ukrašavanja interijera i bora, pa ste tako prošlih sezona imali jelku ukrašenu samo jednom bojom ili ste pak tip koji voli sve boje i oblike kuglica staviti na bor. Kako bilo, ove godine imamo ideju za sve koji žele na ekstra festive način proslaviti blagdane!

Poznati modni brend Sisley koji je vjerojatno najpoznatiji po elegantni torbicama, ove godine je napravio mali odmak od ziheraške kolekcije kojima je dosljedan, baš kao i ove godine.

U kategoriji obuće, za oko su nam zapele tenisice prepune zlatnih šljokica, idealne za ovo godišnje doba.

Doslovno ih ne možemo zamisliti da ih nosimo, primjerice ljeti kada vladaju resice, mini pomponi i prirodni materijali.

Glitter, to je ono što nam treba za poštenu blagdansku pripremu, a ako ste jedna od onih vjerni obući, vjerujemo da vam ovakav ulov neće promaknuti.

Dočekali božićno jutro savršeno usklađeni sa svojim božićnim drvcem ii ne, ove Sisley tenisice zaslužuju pozornost zbog atraktivnog izgleda, udobnosti te detalja poput tkanine presvučene maskirnim uzorkom na stražnjoj strani tenisica kao i unutrašnjost obuće u vibrantnoj peachy nijansi!

Sve detalje, možete pronaći na ovom linku!