FOTO by Tezenis

Obuća

Ove sezone furamo najslađe i najudobnije Tezenis japanke!

Una Lora Banjac 03. srpnja 2024.

Nikada ne izlaze iz mode...

Ljeto je stiglo, a visoke temperature nam svakim danom sve više u glavu ubacuju misli o plažama, moru, sunčanju i mediteranskom stanju uma koje svake godine iznova postižemo.

Kada napokon dočekamo toplo more i osunčanu plažu, jedno je sigurno – najviše volimo nositi otvorenu obuću, preciznije dobre stare japanke!

Tezenis

Ova je obuća nešto čemu smo vjerni već godinama i idealan su suputnik za plažu i ljetovanje. Ono što nam je zaista bitno na godišnjem odmoru je osjećaj bezbrižnosti i lakoće, a upravo nam to pružaju japanke – meke, udobne i u trendi bojama glavni su ljetni adut kojem se uvijek iznova vraćamo i mislimo da će tako biti zauvijek.

Tezenis

Pet božanstvenih modela upravo je stiglo na police Tezenisa, a naši su favoriti model s jagodama koji naš godišnji odmor čini još slađim te leopard model koji je kao stvoren za ovu animal ljetnu sezonu u kojoj volimo životinjske uzorke.

Tezenis

Osim leopard i jagoda uzorka, Tezenis u ponudi ima cvjetne japanke u kombinaciji zelene i roze boje, zelene japanke s motivom lišća te crvene japanke s orijentalnim motivima!

Tezenis

Ove udobne japanke možemo kombinirati s ljetnim haljinama i lepršavim suknjama za elegantne lookove ili traper hlačicama i kratkim majicama za casual outfite.

Tezenis

Ako su se i vama dopali ovu modeli, svakako ih potražite u najbližoj Tezenis trgovini ili putem Tezenis službene stranice po cijeni od 6,69 €.