FOTO by Tamaris

Moda

Ove nude gležnjače na petu nikada neće izaći iz mode!

Antonija Andabak 29. prosinca 2020.

Zaslužile ste još jedan par cipela na petu jer ste bile dobre cijelu godinu, zar ne?

U naslovu možemo primijetiti dvije stvari koje će zasigurno ostati na vrhu modnih komada koji neće izaći iz mode dugo, dugo vremena.

To su naravno čizmice do gležnjeva, popularne gležnjače, i nude boja koja slovi kao neizostavna nijansa gotovo svakog privatnog modnog ormara.

Budući da volimo sve što je novo unatoč tome što nas kod kuće čeka i više nego dovoljno pari cipela, na web shopu Tamaris uočili smo savršen primjerak gležnjača koji mogu poslužiti kao egzemplar kako treba izgledati nosiva, ženstvena i sexy obuća.

Peta od 8,5 cm nalazi se na savršenoj sredini zadovoljavajuće visine koja omogućuje fluidan hod bez odbojnog “nabadanja”.

Efekt staklene pete dodatni je bonus koji ove čizmice do gležnjeva čini još zanimljivijima, a koje bi zbog takvog dizajna mogle postati predmet čestih upita gdje ih nabaviti.

Veliki plus Tamaris obuće jest moderan dizajn koji ispunjava visoki standard struke, stoga možete doista biti sigurni da svoj novac ne “bacate” uzalud.

Prednji dio gležnjača nije niti previše špičast niti suviše zaobljen te će noga u njima izgledati simetrično i elegantno.

Zbog izrade od brušene kože, sugeriramo nositi ih po suhom vremenu, a kako na tržištu postoje raznorazne zaštite u obliku sprejeva za takvu vrstu materijala, održavanje je kudikamo jednostavnije i garantira dugotrajnost nošenja.

Gležnjače dolaze u tri boje: crnoj, nude i tamnoplavoj, no kako je nama nude nijansa prirasla srcu, izdvojili smo upravo tu boju, a ako su i vas osvojile, možete ih nabaviti OVDJE!