FOTO by Nike

Moda

Ove Nike tenisice su odličan poklon za sve ljubiteljice trčanja!

Mia Vodopija 27. kolovoza 2021.

Sigurni smo da nemate tenisice sa sličnom paletom boja!

Ljeto je odlično vrijeme za šetanje, trčanje, plivanje i vožnju bicikla, no mnogima je ipak previše vruće da se maknu iz svojih klimatiziranih prostorija. Sada, kada nam je jesen pokucala na vrata, idealna je prilika vratiti se u formu.

Hoćete li upisati satove pilatesa i yoge, koji će pomoći tonusu vaših mišića i popraviti vam držanje; hoćete li se odlučiti za bombastični cardio u tipu vesele zumbe nakon koje ćete biti potpuno mokri ili ćete odabrati onu besplatnu aktivnost koja nije svima draga – trčanje?

Foto by: Nike

Za sve ljubiteljice aktivnog života koji uključuje mnogo fizičke aktivnosti, imamo dobru vijest.

Foto by: Nike

Jedan od najpoznatijih američkih košarkaša, LeBron James, dizajnirao je još jedan u nizu stylish i cool Nike Low modela tenisica.

Ovaj Nike Low model u osvježavajućoj mint zelenoj boji je vjerojatno najšareniji do sada. Bordo, narančasti i ljubičasti tonovi daju ‘život’ tenisicama, od jezika do čipke.

Foto by: Nike

Na prednjem i stražnjem dijelu tenisica, nalazi se uzorak crvenih ruža sa zelenim stapkama, čije se bodlje također mogu pohvaliti tematskim detaljima jer nadopunjuju kultni LeBronov logotip “LJ”.

Foto by: Nike

Datum izlaska ovog Nike modela tenisica još nije objavljen, ali ovaj par će vjerojatno stići prije nego što se zima pojavi.

Foto by: Nike

U svakom slučaju, uživajte u službenim slikama tenisica!