FOTO by sneakernews.com

Moda

Ove Nike ružičaste tenisice s krznom i baršunom najslađi su poklon ikad!

Mia Vodopija 02. prosinca 2021.

Ne znamo za vas, ali mi smo se jednostavno zaljubile…

Doba je darivanja i poklona, što znači da se polako pripremamo za velike shoppinge. Parfemi, nakit, odjeća, vina ili odlasci u kino/kazalište… tko ne voli dobivati lijepe i zanimljive poklone?

U slučaju da želite pokloniti (ili sebe nagraditi) nečim zbilja cool i fora, mi vam predlažemo ove Nike Air Force 1 tenisice.

sneakernews.com

Nike tenisice su pink dream come true svake ženstvene zaljubljenice u modu, a kada imaju baršunasto krzno po sebi. Modelom prevladava nježna ružičasta nijansa, a jezik je napravljen od mekanog krzna. Prepoznatljive Nike kvačice su u bijeloj boji, koja lijepo ‘razbija’ monokromatičnost tenisice.

sneakernews.com

Neovisno o tome koliko često kupujete tenisice, možete biti sigurni da kada pričamo o Nike tenisicama, da se radi o kvalitetnoj obući finih materijala. Bez problema ćete u njima moći obići sve trgovačke centre u potrazi za savršenim poklonom i vaše noge neće biti umorne.

sneakernews.com

Još ne znamo datum kada točno izlaze u prodaju, ono što je sigurno je to da su ove tenisice odlične za sve fashionistice koje žele prve furati nešto novo i posebno.

sneakernews.com

Iako nećete ove tenisice nositi po kišnim danima, one će biti fenomenalna opcija za one suhe i tople dane kada lagano šećete gradom ili kada idete na kavu u vaš omiljeni kafić.