FOTO by Mango / Cropp / Pull&Bear

Moda

Ove kožne jakne su stvorene za jesenske kombinacije!

Mia Vodopija 25. kolovoza 2021.

Nabavite novu kožnu jaknu već danas!

Ususret novoj jesenskoj sezoni, modni brendovi su na svoje police unijeli dašak osvježenja, a u nama probudili dozu uzbuđenja oko kreiranja savršene garderobe.

Ljetne ležerne i klasične modne favorite poput laganih haljina, lepršavih hlača i tankih bluza, početak jesenske sezone zamijenit će jednako jednostavnim, ali toplijim komadima obojenim u tamnije i dublje nijanse iz spektra zemljanih i neutralnih boja.

199,90 KN

Spojeni zajedno, basic komadi će i ove jeseni stvoriti minimalističke kombinacije i dati jednostavan odgovor na svaku modnu dilemu, za svaku priliku i unutar granica svakog stila.

199,90 KN

Osim za kreiranje onih svestranih kombinacija koje svi volimo, basic komadi su nerijetko dio ormara u koji ćemo posegnuti kako bi njihovom jednostavnošću unijeli ravnotežu u eklektične kombinacije.

449.90 KN
199,90 KN

Oni su suprotnost raskošnim proljetnim komadima obojenim vibrantnim bojama i razigranim uzorcima.

199,90 KN

Među omiljenim basic komadima kojima se vraćamo na početku svake jesenske sezone kao jedan od ultimativnih favorita ističe se kožna jakna.

199,90 KN
199,90 KN

Svojom šarmantnom buntovnošću utkanom u jednostavni biker kroj, kožna jakna istaknula se kao jedan od modernih klasika u modnom svijetu bez kojih je danas gotovo nemoguće zamisliti proljetnu garderobu.

139,90 KN

Kao jedan od ključnih komada u ormaru, kožna jakna odlično izgleda uz bezbroj različitih kombinacija – od ležernog looka u kojem ćemo kožnu jaknu prebaciti preko jednostavnog spoja T-shirta i traperica do kombinacije cool kožne jakne i romantične haljine koja dokazuje da se suprotnosti zaista privlače.

199,90 KN
199,00 KN

Investicija u kožnu jaknu jedna je od najboljih koje možete odabrati, a najpoželjnije modele za jesensku sezonu već možete pronaći u kolekciji omiljenih nam high street brendova Stradivariusa, Pull&Beara, Croppa, Housea i Manga po odličnim cijenama.