FOTO by Nutra.hr

Ljepota

Ove jeseni si poklonite zdravlje – ojačajte kožu, kosu i nokte!

admin 17. rujna 2021.

Vrijeme je da upoznate vašu bolju i zdraviju verziju!

Jesen je jedno od najljepših godišnjih doba – promjena boja u prirodi i hladnije temperature koje savršeno pašu nakon ljetnih sparina, motiviraju nas da se šećemo parkovima zabundani u jakne i šalove.

Ako želimo ojačati imunitet te poboljšati stanje kože, kose i noktiju, moramo jesti raznovrsnu prehranu. Šareno voće i povrće, proteini, zdrave masti te kompleksni ugljikohidrati najbolji su način da unesemo prijeko potrebne vitamine i minerale u naše tijelo.

Međutim, ponekad nemamo vremena stalno razmišljati o unosu zdrave hrane, a ponekad ne možemo unijeti toliko vitamina koliko bi nam trebalo.

Vrhunski dodaci prehrani koji će vas štititi ove jeseni

Za one koje žele poboljšati svoje zdravlje ove jesenske sezone šmrcanja, dopustite da vam predstavimo Nutra.hr stranicu koja nam donosi vrhunske dodatke prehrani.

Najbolja stvar kod Nutra.hr stranice je ta što ima točno 9 proizvoda, što znači da nećete morati satima skrolati stranicom i zbunjeno čitati što svaki proizvod nudi.

Brzo, jednostavno i pregledno na jednom mjestu, lako ćete se snaći pregledavajući proizvode – Collagen Fish 10000mg; Vitamin C+D3; Hyaluronic Acid; Hair, Skin & Nails; Ultra+Multivitamin; Mega Sport; Joint Support; Anti-Acne; Biotin 10000mcg

Osim što je jesen doba za promjenu garderobe i pečenja slastica od jabuka, šljiva, krušaka i kestena, jesen je doba prehlada. S obzirom na to da uz hladnije vrijeme i prehlade dolazi i paljenje radijatora, naše tijelo je izloženo stalnim drastičnim promjenama temperatura, što isušuje kožu, kosu i nokte.

Problemi s kožom, kosom i noktima

Koža nam može biti suha, dehidrirana, možemo se boriti s crvenilom i/ili prištićima te raznim alergijama. Problemi s kosom mogu biti mnogobrojni, od masnog vlasišta sa suhim vrhovima ili suhog vlasišta koje se peruta s kosom koja puno opada.

Nokti mogu biti lomljivi, suhi, imati bijele flekice po sebi i mogu se listati. Svi navedeni problemi su indikatori da nešto moramo pod hitno promijeniti.

Najbolje rješenje za navedene probleme s kožom, kosom i noktima je unošenje vrhunskih dodataka prehrani. Nutra.hr nam preporučuje Hair, Skin & Nails, Collagen Fish 10000mg i Biotin 10000mcg. 

Dodatak prehrani Hair, Skin & Nails

Suplement Hair, Skin & Nails je prehrambeni dodatak koji sadrži sve potrebne vitamine i minerale za zdravu i sjajnu kosu, jače nokte i lijepu kožu. 

Glavni sastojci su kolagen, vitamin B7, MSM i koenzim Q10. Kolagen ima niz različitih uloga: povezuje pojedine kosti u zglobove, gradi ovojnice oko organa i međusobno ih odvaja, povezuje kožu sa strukturama ispod nje, obavija mišiće i pojedine mišićne grupe, oblaže i štiti krvne žile.

Vitamin B7 igra vrlo važnu ulogu u našem tijelu. Podržava zdravlje kože, živaca, probavnog trakta, metabolizma i stanica. To je ujedno i koenzim i vitamin. On je važan sastojak za održavanje zdrave kože i kose te pomaže u održavanju lijepih i zdravih noktiju. 

Hair, Skin & Nails – 500ml – 150,00kn

MSM je savršen dodatak prehrani koji uvelike utječe na zdravlje. MSM je poznat i kao mineral za uljepšavanje i izuzetno je važan za tijelo. Nalazi se u 50% mišića, kože, kostiju, kose i noktiju, a istovremeno je neophodan sastojak u proizvodnji kolagena i vezivnog tkiva.

Koenzim Q10 je esencijalna tvar, slična vitaminima, koja je topiva u mastima. Prisutan je u svim stanicama našeg tijela. Njegova uloga je da štiti membrane stanica od slobodnih radikala. Koenzim Q10 kao antioksidans usporava i zaustavlja proces starenja kože te značajno reducira nastanak bora. 

Dodatak prehrani Collagen Fish 10000mg

Collagen Fish 10000mg kao glavne sastojke ima kolagen, hijaluronsku kiselinu, vitamin C, vitamin B5 i B6. Kolagen je sastavni dio svake tjelesne strukture. Važna je komponenta srca, pluća, bubrega, zglobova, kostiju, noktiju, kože, kose, mišića… 

Kolagen je odgovoran za elastičnost kože te snagu i rast kose. Učinci konzumacije hidroliziranog kolagena su popunjavanje dubokih bora i zaglađivanje kože koja postaje zategnutija i vlažnija, kosa postaje jača i sjajnija, smanjuje listanje i povećava snagu noktiju

Collagen Fish 10000mg Sugar Free – 500ml – 200,00kn

Hijaluronska kiselina prirodna je komponenta ljudskog tijela. Npr, nalazi se u tekućini oko očne jabučice, u  vezivnom i živčanom tkivu, koži i zglobovima. Djeluje tako da “podmazuje” zglobove i vraća elastičnost koži i tkivima. Ima iznimnu sposobnost upijanja velike količine vode. Važna je za hidrataciju kože i tkiva.

Funkcije vitamina C su antioksidativno djelovanje, potpora imunološkom sustavu, antihistaminsko djelovanje, normalno funkcioniranje nadbubrežne žlijezde i održavanje zdravog živčanog sustava.

Funkcije vitamina B5 su proizvodnja energije, sinteza važnih molekula, modifikacije proteina

Vitamin B6 sudjeluje u metabolizmu aminokiselina, lipida i glukoze, ali i u sintezi nekih važnih molekula (neuroprijenosnika, hemoglobina i nukleinskih kiselina). Također je od velike važnosti za imunološko, kardiovaskularno i neurološko zdravlje.

Biotin 10000mcg

Zadnji dodatak prehrani Biotin 10000mcg. Biotin je vitamin B-kompleks topiv u vodi koji igra vrlo važnu ulogu u biokemiji ljudskog tijela. Biotin je dobio i nadimak vitamin H, koji proizlazi iz njemačke riječi Haar i Haur što znači koža i kosa.

Najčešći znakovi da organizmu nedostaje biotina (vitamina b7) su kožni problemi: perutanje kože, osip, akne, psorijaza, dermatitis i svrbež. B vitamini igraju ključnu ulogu u djelovanju na živčani sustav, na funkciju hormona i zadržavanju mladolike i lijepe kože.

Biotin 10000 mcg – 500ml – 160,00kn

Biotin djeluje kao koenzim u tijelu koji je potreban za razgradnju masnih kiselina, aminokiselina i glukoze. To znači da kada konzumiramo hranu koja je izvor masti, proteina i ugljikohidrata mora postojati prisutnost biotina koji onda to pretvara i koristi za tjelesnu energiju, fizičke aktivnosti i za pravilno psihološko funkcioniranje.

Biotin u kombinaciji s kromom snižava razinu glukoze u krvi. 

Korak prema novoj i zdravijoj budućnosti

Uz sve navedene benefite suplemenata koji pomažu vašem tijelu da ostane zdravije i mlađe, znate da nećete imati problema kada ćete pregledavati proizvode na Nutra.hr stranici. Bitno je navesti da su svi spomenuti proizvodi trenutno na akciji u cjenovnom rangu koji se kreće od 150 do 200 kuna. 

Nutra.hr ima i svoju Facebook stranicu koju možete lajkati i svakodnevno pratiti te tako saznati nešto više o svim proizvodima koje nude.

Jesen je uistinu doba transformacija – poklonite si novu i zdraviju budućnost uz vrhunske dodatke prehrani koji će vam podići imunitet, vratiti elastičnost koži, sjaj kosi i snagu noktima!