FOTO by Instagram @adisneutralnest / Next / Instagram @adisneutralnest

Dekor

Ove godine biramo božićno drvce u preslatkom pinky izdanju

Krešimir Šustić 21. studenoga 2020.

Totalno smo oduševljeni kombinacijom nježnih ružičastih nijansi

S obzirom na to da za nešto manje od dva tjedna ulazimo u mjesec prosinac, pravo je vrijeme da si damo truda i dobro razmislimo o tome kako će ove godine izgledati naše božićno drvce.

Zahvaljujući društvenim mrežama i fotkama koje objavljuju ljudi sa svih krajeva svijeta, imamo prilike vidjeti neke od ideja kojima bismo uz dozu kreativnosti mogli urediti naše životne prostore.

Zadnjih nekoliko godina smo mogli vidjeti brojne alternative jelki, no nama je ipak najdraža originalna i zelena, po mogućnosti čim viša i bogatija zelenim bodljikavim grančicama.

Nakon što odaberemo onu najljepšu, slijedi najzabavniji dio badnje večeri, a to je dekoriranje zimzelene ljepotice odabranim i najposebnijim ornamentima.

Švrljajući internetom, naletjeli smo na zanimljiv izgled glavne božićne zvijezde, koje nam dolazi u preslatkom izdanju ukrašeno pinky kuglicama.

44,00 kn

Jako nas se dojmila, stoga smo odlučili pronaći nekoliko zanimljivih primjeraka dekoracija u ružičastoj boji kako bi postigli WOW efekt i ovu blagdansku biljku učinili atraktivnom.

44,00 kn

Brend Next na odjelu za dom nudi nekoliko šarmantnih modela u tonovima roze uz koje naše božićno drvce zasigurno neće ostati nezamijećeno.

44,00 kn

Dolaze u pakiranju po 10 i 16 komada, a napravljene su od keramičkog materijala u klasičnom okruglom obliku, srcolikom, ali i u obliku šarmantne mašnice.

37,00 kn

Nama su se toliko svidjele da smo ove godine odlučili možda malo ranije započeti s dekoriranjem jer ipak je to najljepše vrijeme u kojem vladaju sreća, mir i veselje.

44,00 kn
29,00 kn
44,00 kn