FOTO by Instagram @planinskakuca_rosabrandis

Putovanja

Ove godine bijeli Božić provest ćemo u ovoj magičnoj drvenoj kućici!

Mia Vodopija 06. prosinca 2022.

Mislimo da je vrijeme za još jedno putovanje...

Prosinac je zadnji mjesec u godini koji moramo potpuno iskoristiti. Neki se odlučuju za nove stvari u životu i razmišljaju o budućoj godini, a neki se planiraju odmoriti do kraja.

U sklopu novih stvari, ali i odmora, mi smo odlučile spojiti ove dvije stvari i predložiti vam putovanje van Lijepe naše. Ako želite uživati u planinskoj oazi ili samo odmarati u jacuzziju dok promatrate snijeg i čaroliju planinskog okruženja, planinska kuća Rosa Brandis je pravo mjesto za vas.

Naime, to je luksuzno uređena rustikalna drvena kuća. U prizemlju kuće nalaze se dnevni boravak i kuhinja otvorenog tlocrta, master spavaća soba, kupaonica i toalet dok se na katu nalazi galerija sa spavaćim sobama i kupaonicom.

Za sve one koji se jednostavno žele maknuti od gradskih božićnih gužvi ili pak za obitelji koje žele da im se djeca igraju u bijelom snijegu, ovo je idealna destinacija za vas.

Ljubiteljice i ljubitelji dobro uređenog prostora obradovat će činjenica da cijeli donji kat ima velike prozore koji pružaju jedan od najljepših pogleda na prirodu. To čini Rosu Brandis odličnom destinacijom tijekom cijele godine, ne samo zimi.

Svaki komad namještaja ručno je izrađen od kvalitetnog prirodnog drveta oraha, trešnje i bora. Ova kuća ima zatvoreni, grijani jaccuzi u kojem možete uživati sa svojom jačom polovicom.

Planinska kuća Rosa Brands nalazi se na 1504 m nadmorske visine na planini Vlašić u naselju Galica, u Bosni i Hercegovini. Iako Hrvatska ima mnogo prekrasnih kućica i mjesta za zimovanje, naši susjedi se također mogu pohvaliti ljepotama svog krajolika.