Astro

Ovan – Saznaj kako se slaže s ostalim horoskopskim znakovima!

Engineer 17. ožujka 2023.

Ovan je osoba koja posjeduje puno ideja ima potrebu da se okruži s ljudima koji mogu dopuniti njegove nepresušne ideje

Kako je Ovan znak vatre uvije želi dominirati, on je rođeni vođa,šef. Suradnja s drugima ili izvršavanje tuđe volje jednostavno nije njihov stil. Ovo su osobe od akcije i dok druge smiruje lijepa i udobna rutina, oni su uvijek spremni da pokrenu stvari. Ovan ima potrebu i talent za uključivanje u razne skupine, puni energije i ljubavnih izazova.

Ovan – Ovan:

Kompatibilni odnos između dva dominantna Ovna ovisi o tome koliko dobro oni prihvaćaju i poštuju jedni druge, jer međusobno poštovanje im je prioritet. Naglo će planuti strasti pogotovo ako je fizička privlačnost prisutna, međutim ukoliko nemaju iste interese sama erotika neće biti dovoljna da ih održi zajedno.

Ovan – Bik:

Oba znaka su senzualni jer to je odnos Marsa i Venere. Ovnov brz životni ritam sporog Bika može izluđivati. Oboje su sebični i narcisoidni koji žele pohvale. Ovnovi su odlučni Bikovi tvrdoglavi, nijedno od njih nije sklono popuštanju, stoga se moraju čuvati svađa. Odnos je dobar gledano s poslovno-financijske strane, jer Bik može usporiti naglog Ovna.

Ovan -Blizanci:

Intelektualna privlačnost je najdominantnija, Blizanac misli i radi brzo kao i Ovan, oboje su impulzivni, komunikativni. Najveća razlika među njima da je Ovan iskren dok je Blizanac najprevrtljiviji znak zodijaka i tu može nastati problem, ali prijatelji ostaju do kraja.

Ovan – Rak:

Za oboje izazovna i teška kombinacija, jer dok su Ovnovi otvoreni i neposredni dok Rakovi žive u svojoj ljušturi. Iako se različitosti privlače, veza između ova dva znaka može biti puna trauma, Ovan gubi živce, a Rak prkosi. Ukoliko im je Mjesec usklađen mogu prevladati različitosti.

Ovan – Lav:

Dva vatrena i strastvena znaka koje vežu zajednički poslovi i ambicije. Skladna i uzbudljiva veza sa međusobnom fizičkom privlačnošću koja ima šanse da uspije. Dok Ovan Lava nikada ne sasluša do kraja Lavu ipak odgovara obožavanje i podupiranje Ovna .

Ovan –Djevica:

Temperamentnim i strastvenim Ovnovima pedantne Djevice su najdosadniji znak, a Djevicama su oni pomalo vulgarni. Ako imaju zajedničke intelektualne interese možda uspiju prevladati razliku u temperamentu.

Ovan -Vaga:

Ovo su dva međusobno suprotna znaka koji se privlače.Ovan je taj koji početku vodi i brani nježnu Vagu, kasnije Vaga preuzima ulogu vođe vodeći vezu u pravcu kojim ona želi, a ostavljajući Ovna u uvjerenju da je on taj koji je glavni. Ovan uz Vagu može naučiti kontrolirati svoj temperament .

Ovan – Škorpion:

Dva znaka s kojima vlada Mars planeta odgovorna za strast i seksualnost, pa su ovo dva najratobornija, najerotičnija znaka i svatko krize gdje stigne i rijetko se predaju. Koliko god se snažno privlačili među njima postoji borba tko će biti glavni. Za Škorpiona Ovan se previše pravi važan, a Ovan se divi kontroliranim strastima Škorpiona.

Ovan – Strijelac:

Privlačnost između dva vatrena znaka je trenutačna i magnetična. Oboje su osobe akcije skloni avanturizmu, život im je pun uzbuđenja nikad im nije zajedno dosadno. Važno je da Ovan ne bude ljubomoran i posesivan, te da Strijelcu dozvoli određenu dozu slobode. Ova veza je pun pogodak!

Ovan – Jarac:

Ova veza je pravi eksperiment, oboje imaju adute kojim će se privući. Ovan je vrućeg temperamenta dok je Jarac hladan, ambiciozan, ustrajan ali sklon povlačenju. Ovnova naglost i dominantnost Jarca dovodi do ludila.

Ovan – Vodenjak:

Ovdje glavnu riječ ima Ovan. Vodenjak ga inspirira i stimulira svojim idejama. Njihov prvi susret je kao udar groma, nešto što se pamti, ali vremenom taj plamen se gasi. Usprkos prisutne privlačnosti teško će probleme međusobno uspješno rješavati.

Ovan – Ribe:

Oni se međusobno zbog svoje različitosti privlače, ali se brzo zasite jedan drugog i ovo je vrlo složeni odnos u čitavom zodijaku ovo su dva najrazličitija znaka. U početku je Riba zadovoljna romantikom, međutim Ovan proguta svojom strašću romantičnu i senzualnu Ribu, a za dobiti žrtvu nema boljeg znaka od Riba.