Ljubav & veze

Ovako Smith iz Seks i grada izgleda danas!

Antonija Andabak 13. srpnja 2017.

Svi se sjećamo Smitha iz Seks i grada? Crème de la crème svih Samanthinih veza i vezica. On je bio dečko kakvog smo sve željele, muškarac radi kojeg nam i danas toplo oko srca

O da, sjećamo se ove scene u kojoj je Samantha konačno pokleknula i konačno oformila vezu sa Smithom. Stvarno ne znamo što joj je toliko dugo trebalo i tko bi odbio njegovu ruku, ali smo sigurni da je mnoge od vas ne bi puštale.

Tko bi uostalom bio spreman nositi šljokičasti ogrtač, kako bi bili perfektno usklađen par, osim Smitha?

Bi li Richard ikad to uradio za Samanthu? Naravno da lažljivi prevarant to ne bi napravio. Znamo da je riječ o seriji, ali u realnom životu sve želimo nesebičnu podršku kakvu smo imale prilike pratiti kada je Samantha saznala da ima rak dojke. Smith je bez razmišljanja obrijao svoju glavu i pokazao joj da će uvijek biti uz nju.

Melem za ženske uši…

https://www.instagram.com/p/ugKxnfzgSc/

Prošlo je 13 godina od posljednje epizode Seks i grada ali nas uvijek ugodno iznenade reprize serije na malim ekranima. Smith je i dalje ostao No.1, iako priznajemo…pomalo nas u posljednje vrijeme dekoncentrira pojava Jasona Momoe o kojoj ćemo idućom prilikom.

Nakon toliko vremena, Smith, tj. pravim imenom Jason Lewis danas ima 46 godina i  izgleda presexy!

Jason se i dalje bavi glumom, pojavio se u epozodama CSI: Miami, CSI: Ekipa za očevid, Kako sam upoznao vašu majku itd. Također je dobio nekoliko uloga u filmovima, uključujući i nadolazeću komediju “Half Magic”.

Sam pogled na Jasonom Instagram profil govori o osobi koja uživa u životu punim plućima, odaje dojam prizemljene osobe koja voli naći savršen balans između aktivnosti koje ga pune adrenalinom ako i onih koji ga smiruju, a to su joga, obitelj i životinje.

Može li bolje?

Mogao bi navratiti i do našeg divnog Jadrana…