FOTO by River Island

Moda

Ovaj zavodljivi točkasti top mora da je proizašao iz raja

Krešimir Šustić 22. svibnja 2020.

Mi smo pronašli svog favorita za romantične večeri!

Ponekad pronađemo neke komade za koje nismo sigurni da li su stvarnost ili samo naša najveća želja koja je proizašla iz najljepših snova.

Svjesni smo da smo eksperti za modu i da nam niti jedan pojam nije stran, no s vremena na vrijeme znamo ostati izbezumljeni savršenstvom koje ugledamo na nekom od web shopova.

Kišan dan poput ovog volimo razvedriti točkastim bluzama

Mašta nam non stop radi sto na sat, sve kako bi vama predstavili samo ono najbolje iz modnog svijeta i kako bi uvijek i na svakom koraku izgledali zanosno i trendy.

Švrljajući internetom i gledajući najnovije modele koji će nas u narednom vremenu činiti fashionisticama, zalutali smo do River Island internet trgovine, znajući da tamo uvijek pronađemo nešto posebno za razne prilike.

Ovoga puta magičnom telepatijom prizvao nas je jedan topić koji nam dolazi u popularnom točkastom uzorku za kojeg znamo da je trenutno in i tražen među poznatim trendsetericama.

Crno bijela kombinacija na prvu izgleda kao klasika, ali ako bolje pogledate, shvatit ćete da nam priča romantičnu priču stvorenu za tople večeri s boljom polovicom.

Krase ga puf rukavi i proziran materijal, a kao prava poslastica je kroj sa spuštenim ramenima koji izgleda zanosno i ženstveno. Lako se kombinira uz traperice, suknje i kratke hlačice, te ga možete nositi skroz do jeseni, ako ne i dulje.

Zavodljivog ljepotana u neodoljivom ruhu možete kupiti klikom na LINK i doživjeti pravu filmsku bajku noseći ga ove sezone.