FOTO by Instagram @franziawines

Iće & piće

Ovaj vinski ruksak burgundi boje pruža beskrajno guštanje u najdražem piću!

Viktoria Šafranić 18. rujna 2020.

Za sve ljubitelje vina, stiže izum stoljeća!

Vino u tetrapaku/kutiji jedan je od boljih izuma prošlog stoljeća i na tome smo izuzetno zahvalni. Pruža nam mogućnost da pohranimo samo određenu količinu vina i u nijednom trenutku ne moramo brinuti da će se razbiti.

Ako se osjećate strastveno kao i ja prema vinu u boxevima, Franzia ima novu kolekciju koja nije samo želja, već i potreba.

Proizvođači jednog od najpopularnijeg vina, novu kolekciju upotpunili su divnim accessoriesom među kojim je glavna zvijezda showa ruksak. Dizajniran je da u njega stane vaša omiljena kutija vina.

Modni dodatak od 32 dolara čak ima otvor za vino na bočnoj strani tako da bez otvaranja ruksaka možete natočiti čašu vina, kako biste neometano uživali u zabavnim aktivnostima na otvorenom.

Ako nas jesen počasti kišnim danima koji nam ne dozvoljavaju boravak u prirodi, uvijek ga možete ponijeti sa sobom na neki party pa kad vidite da je nekome prazna čaša, hitro uskočite i pomozite u nevolji (ovo bi mogao biti idealan ulet ako nekog već duže vrijeme škicate).

Uz natpis Franzia i Cabernet Sauvignon, ovaj božanstven ruksak dolazi u kombinaciji bijele i burgundi boje, a krasi ga i motiv čaše koja se idealno uklapa uz jesensku garderobu.

Ako u blizini imate ljubitelja vina ili je to vaša malenkost, ne propustite biti među prvima koji će ga ponosno nositi u narednim mjesecima. Uz ovaj chic ruksak piše ‘coming soon’, a njegov veličanstven dolazak možete pratiti putem linka.

Ne znamo za vas, no kraj je radnog tjedna i mi smatramo da je upravo to idealna prilika za nazdravljanje. Ako se slažemo, predlažemo da natočite čašicu burgundi boje sve dok ne stigne popratni dodatak.

Cheers!