FOTO by Calvin Klein

Modni dodaci

Ovaj trio u petrolej plavoj nijansi mogao bi naći put do vaše privatne kolekcije torbica!

Antonija Andabak 26. listopada 2021.

Calvin Klein odabrao je top boju za svoj accessories!

Čini se kao da su torbice progresivno postajale sve manje tijekom posljednjeg desetljeća, toliko da su na kraju završile kao francuski Jacquemus s torbicama Le Chiquito koje su visoke samo devet centimetara. Vjerojatno su dobro poslužile za karticu i paket žvakaćih guma.

Za one koje se komotnih torbi ne bi odrekle ni pod koju cijenu, bit će vam drago saznati da se praktični accessoriese u obliku torbi i ruksaka vraća za sezonu jesen /zima 21. Zapravo, nikad i nisu nestale, ali samo smo sretni što su neke modne marke shvatile da je veće definitivno bolje na odjelu torbi.

Od elegantnog ruksaka, do prostrane crossbody torbice ili one praktične koja se nosi oko struka, oduševila nas je petrolej plava nijansa spomenutog accessoriesea koji predstavlja značajni odmak od klasičnih jesenskih boja na koje smo u zadnje vrijeme navikli.

€129.90
€129.90

Na high street sceni, definitivno bismo preporučili Calvin Klein liniju praktičnih, lako nosivih torbica, rađenih od izdržive, kvalitetne umjetne kože od kojih su neki dijelovi torbica izrađeni od minimalno 50% održivog materijala.

€99.90
€99.90

Osim spomenute boje, u opcijama možete pronaći iste modele u više nijansi, osobito ako niste fan tamnije, zagasitije plave boje, a razlog bi mogao biti jedan jedini: jednostavno niste navikli na dodavanje boje u vlastitu kolekciju odjeće.

I u tom slučaju možemo preporučiti uvođenje torbica manjih dimenzija, poput one CK koja se nosi oko struka pa polako prijeći na ruksak, apsolutni must have ako ste neopravljiv pobornik praktičnosti.

€119.90
€119.90

Cijenu i detalje ovog famoznog tria, možete pogledati na stranici brenda Calvin Klein.