Make-up

Ovaj trik za guste trepavice morate probati čim prije! Potreban vam je samo – korektor!

Antonija Andabak 31. ožujka 2019.

Želite gušće trepavice? Rješenje se nalazi u vašem korektoru!

Znate one trenutke kada posao traži svoje, djeca, faks, pa ostanete do kasno budni, a ujutro vas čeka divan odraz u ogledalu s podbuhlim lice kojem ni najhladniji krastavac ili žlica ne pomažu? Da, to smo i mislili.

Korektor može “spasiti dan” i sakriti tragove napornog dnevnog tempa, te ga upravo zato svrstavamo u omiljene top proizvode! Ne biste vjerovali, ali doznali smo još jedan način kako oplemeniti upotrebu ovog proizvoda na našem beauty repertoaru. U kombinaciji s maskarom vaše trepavice čini – gušćima!

Evo što ćete napraviti: Umočite četkicu za nanošenje sjenila u vaš korektor i nanesite na vrhove trepavica. Pustite da se osuši par sekundi i nanesite maskaru onako kako je inače i nanosite. Mali savjet (za one koji možda nisu eksperti u nanošenju maskare): cik-cak nanošenje od korijena trepavica također čini čuda u produživanju i potrebnoj dozi gustoće našim trepavicama!

Kako djeluje? Korektor se u ovom slučaju ponaša kao primer, tj.baza za nanošenje maskare, a dodavanjem male količine korektora učinit će to da se maskara temeljito “uhvati” za svaku dlačicu. Rezultat? Pune, zavodljive trepavice – nema nikakve potrebe za kupovinom ponekad (pre)skupih primera za iste.

Odaberite korektor s njegujućim uljima (poput L’Oréal korektora: True Match Concealer) za još bogatiji, njegujući rezultat.