FOTO by Amazon

Dekor

Ovaj tenk-luftić s topom za špricanje vode, pretvorit će vaše ljeto u ratnu zonu!

Antonija Andabak 26. srpnja 2021.

Neka borba započne!

Na tržištu se u ovo doba može naći „mali milijun“ luftića u oblicima kakve zamislite, a najzanimljivije primjerke istih u revijalnom tonu dijelimo s vama!

Nakon luftića-lijesa i onog u obliku krune, kladimo se da niste još naišli na „Pool Punisher“ luftić, odnosno luftić tenk koji iz topa izbacuje vodu i prska sve vaše protivnike!

Luftić u obliku tenka vojno je zelene boje i izrađen od izdržljivog dvoslojnog materijala tako da se osjećate sigurno kada krećete u napad na protivnike u moru ili bazenu!

Kao pravi tenk, dolazi s vizualno atraktivnim detaljima poput kotača i gusjenice!

Kako biste imali osjećaj da ste kompletno opremljeni za borbu, znajte da ovaj tenk dolazi s vodenim naoružanjem i to vodenim topom koji prska vodu i do deset metara!

Čini nam se da je ovaj napuhanac kao stvoren za izbacivanje frustracija, stoga želimo svu sreću svima koji se nađu oko vas, osobito onih koji će vam biti na meti dok puževim korakom ulaze u more ili bazen.

Pool Punisher ima dvije rupe za noge tako da možete lako sjediti unutra i probijati se kroz vodu. Ne brinite, vaše će ruke biti slobodne koristiti vodeni top i braniti svoj teritorij.

Vodeni tenk na napuhavanje prodaje se tijekom ljeta “kao šašav” i opet je dostupan na Amazonu nakon što je neko vrijeme bio rasprodan.

Pozitivan feedback govori u prilog tome da je ovaj napuhanac idealan za zabavu cijele obitelji ili grupe prijatelja koji žele odmjeriti snage u ovoj borbi!