Dekor

Ovaj stol ima ugrađen hladnjak kako bi vam sva cuga bila pri ruci!

Antonija Andabak 19. srpnja 2021.

Osim za roštiljanje, mnogi bi ga smjestili i u vlastitu blagovaonicu

Ne možete nikako dopustiti da ljetni mjeseci prođu bez odgovarajućeg piknika. Kada kažemo piknik, zapravo mislimo na roštilj s prijateljima i uživanciju kako bismo dan učinili što posebnijim.

Posebnim ga svakako možete učiniti dobrom atmosferom s mnoštvom hrane i pića, stoga se ova tvrtka dosjetila kako samo druženje učiniti što praktičnijim!

Kreirala je stol za piknik s ugrađenim hladnjakom u koji možete smjestiti omiljene (bez)alkoholne napitke koji će vam time biti na dohvat ruke!

Prošlo je vrijeme kada ste morali ići u podrum ili u vikendicu po rashlađeno piće, a ako ste pritom i domaćin, znate koliko naporno to može biti, osobito ako je veće društvo, a za svakog se morate pobrinuti da “grlo ne bude suho”.

Ovaj je stol dugačak gotovo 180 cm, a izrađen je od prirodnog drveta što vam omogućuje da ugostite više ljudi. Zvijezda pravokutnog stola, međutim, hladnjak je u sredini.

Da biste dobili pristup hladnjaku, jednostavno uklonite središnju dasku i prikazat će vam se uklonjivi odjeljak izrađen od poliesterske tkanine. U ovaj odjeljak stane do 24 pića, što znači da možete na hlađenje staviti omiljena pića: od vode, vina, pive do sokova i već pripremljenih koktela.

Stol za piknik Northbeam s ugrađenim hladnjakom možete pronaći u The Home Depot za oko 1300 kuna. Imajte na umu da je potrebna montaža stola, ali postoje upute kako bi se postupak učinio lakšim.

Ta se središnja konzola može koristiti i više nego samo kao hladnjak. Tome u prilog ide i recenzija jednog kupca: “Sjajan stol. Koristimo ga kao stol za umjetnost i obrt unutar kuće i savršen je za to. Odjeljak za spremanje u sredini izvrstan je način da sakrijete sve.”

Pa, izgleda da naša dvorišta dobivaju novi funkcionalni moment kako bi ljetne zabave podigli na višu razinu!