FOTO by Amazon

Zabava

Ovaj praktični stol dodaje dozu komfora na plaži

admin 22. srpnja 2022.

Samo za najokorjelije hedoniste!

Postoje one jednostavne osobe kojima je za odlazak na plažu dovoljna torba u kojoj se nalazi ručnik, krema za sunčanje i bočica vode. S druge strane postoje konformisti koji odlazak na plažu shvaćaju ozbiljno i ništa ne prepuštaju slučaju.

Takvu osobu prepoznat ćete po količini stvari koje nosi na plažu od kojih se ističu prostirka za ručnik, suncobran, prijenosni frižider, jastučići i sl. Postoji i razina iznad, a to su ljudi, koji uz sve navedeno, nose i sitnice koje nadilaze i najozbiljnije hedoniste.

Prijenosni stol za plažu
Prijenosni stol za plažu

Već smo pisali o plutajućim čašama za vino uz koje se možete kupati, a istovremeno ispijati i omiljeno piće. Sada smo pronašli stol za plažu, jednostavnog dizajna, ali svrsishodan da vaše čaše, bocu i ostale sitnice drži na stabilnoj podlozi.

Prijenosni stol za plažu

Nema više prolivenog pića na plaži

Dovoljno je mali da ćete ga lagano uklopiti u svoje logističke strategije odlaska na plažu, a opet je dovoljno velik da na njega stanu dvije čaše vina, boca vina i nešto za grickanje.

Prijenosni stol za plažu

Funkcionira tako da ga zapiknete u pijesak i možete računati da vam nestabilnost i jaki naleti vjetra neće pokvariti uživanje. Ako ste već naumili ove sezone plažu iskoristiti samo za izležavanje i uživanje onda vam ovaj stol postaje nešto što morate imati.

Prijenosni stol za plažu
Prijenosni stol za plažu

Pronašli smo ga unutar Amazona po pristupačnoj cijeni od 22,58 eura.