Tech

Ovaj poklon želimo samo za sebe (i svoju najbolju prijateljicu)!

Engineer 12. prosinca 2018.

Blagdansko raspoloženje zavladalo je gradom i najviše razmišljamo kako ugoditi svojim najmilijima

Iz Brauna dolaze divne vijesti u ovo blagdansko vrijeme. Uz kupovinu Braun Silk-epil 9 Sensosmart epilatora na dar dobivate i prekrasan par naušnica Cyrstal Vision Crystals from Swarovski. Ovaj dvojac koji plijeni poglede isprobala je i poznata glumca i pjevačica Sementa Rajhard.

Blagdansko raspoloženje zavladalo je gradom i najviše razmišljamo kako ugoditi svojim najmilijima. To često ne ostavlja puno vremena za sve one sitnice koje nam pomažu da se osjećamo ženstveno.

U svom gustom blagdanskom rasporedu, pjevačica i glumica Sementa Rajhard je ipak pronašla par trenutaka i otkrila nam svoj omiljeni beauty saveznik – Braun Silk-epil 9 SensoSmart epilator uz koji sada na dar dolaze i prekrasne Crystal Vision naušnice. Glatka, sjajna koža i blistave kristalne naušnice? Mi kažemo – DA!

Prvi pametni epilator na svijetu iz Brauna sa SensoSmart tehnologijom pomaže ukloniti više dlačica uz manje pritiska. Ovaj uređaj za mokru i suhu epilaciju istovremeno obavlja i eksfolijaciju i njegu kože, a glava šira za 40 % omogućava uklanjanje više dlačica samo jednim potezom.

Ovo nije još jedan od uređaja kojima se morate prilagođavati, baš suprotno, on se prilagođava vama zahvaljujući Braunovoj inovativnoj SensoSmart tehnologiji.

Problemi s urastanjem dlačica uz ovaj epilator postaju stvar prošlosti zahvaljujući dubinskoj eksfolijaciji koja je šest puta djelotvornija od ručnog tretmana. Epilacija u kadi ili pod tušem odlično je rješenje za žene s osjetljivom kožom ili početnice u epiliranju. Pokretljiva glava prati svaki obris vašeg tijela, a vi se možete opustiti ovih blagdana uz čak 4 tjedna glatke kože.

Brine li vas kako se koristiti ovim epilatorom – nema razloga za to! Ova tehnologija će vas nježno voditi kroz cijeli postupak pritom pazeći na jačinu pritiska kako ne bi došlo do iritacije kože.

I kao šećer na kraju, Braun Silk-epil 9 Sensosmart epilator ima i jastučiće za dubinsku masažu tijela sa 60 mekanih silikonskih vrhova koji poboljšavaju cirkulaciju te tonus i izgled kože. Nas je već osvojio!

Ako vam nedostaje inspiracije za poklone koje ćete darovati svojim najmilijima, s Braun Silk-epil 9 Sensosmart epilatorom sigurno nećete pogriješiti. Glatka, njegovana koža savršeno će pristajati uz još sjajnije Crystal Vision naušnice.

Braunova promotivna pakiranja epilatora ovih blagdana potražite na prodajnim mjestima Elipsa, Emmmezete, Svijeta medija ili na E-kupi web shopu.